Salon parketov Eko Stil – cena parketa odraža kakovost


ParketSalon parketov in prodaja parketov Eko Stil pod svojo streho združuje številne strokovnjake, ki jim niso tuji gotovi parketi in druge talne obloge, ki obvladajo brušenje, oljenje in lakiranje in ki vam bodo lahko kakovostno svetovali. Sem sodi tudi opozarjanje na določene lastnosti lesa in skupno iskanje prave rešitve za talne obloge, ki jih potrebujete. Pri celotnem procesu nakupa novih talnih oblog je pomembno, da veste kako se bodo talne obloge uporabljale. Ali bodo del javnih stavb, kjer so obremenitve velike ali pa bodo v zasebnem stanovanju, kjer je obremenitev vsekakor manj. Cena parketa mora vsekakor biti faktor, ne sme pa biti odločujoča. Zavedati se je treba, da je cena parketa odraz kakovosti talne obloge. Salon parketov Eko Stil ima na voljo parkete vrhunskih blagovnih znamk in tudi parkete vrhunskih poslovnih znamk.

Salon parketa Eko Stil – kakovostni gotovi parketi

 

Gotovi parketi so že tovarniško lakirani, v čemer je ena od njihovih ključnih prednosti. V tovarni so pogoji za lakiranje parketa bistveno boljši, kot na objektu. Izognemo se raznim mehurčkom, delčkom prahu in nenazadnje tudi nadležnemu vonju lakiranega parketa, ki ga še nekaj časa ne spravimo ne iz nosnic, ne iz stanovanja. Gotovi parketi so lahko klasični dvoplastni parketi ali troplastni parketi. Salon parketa opozarja, da slednji zaradi svoje debeline niso primerni za talno ogrevanje.

Salon parketa Eko Stil ima široko ponudbo, kjer so lahko vaša izbira gotovi parketi, drugi parketi ali ostale talne obloge.

 

AKCIJSKE CENE KVALITETNEGA PARKETA

 

 Potrebujete za parket cenik?

 

Salon parketaCena parketa neposredno odraža tudi kakovost parketa, zato je pomembno, da pred nakupom poiščemo kakovosten salon parketov, kjer vam lahko posredujejo za parket cenik, obenem pa vam svetujejo, kdaj se splača malo prihraniti in kdaj absolutno ne. Nakup parketov in polaganje parketa je dolgoročna investicija in cena parketa pri odločitvi ne sme igrati ključne vloge. Zavedati se moramo, koliko let želimo, da parket zdrži, kako enostavno ga je vzdrževati ter nenazadnje vas zanima za parket cenik. Ne bodite sramežljivi, obiščite spletno stran podjetja Eko Stil, poglejte si vse odlične informacije, ki jih že imajo na spletni strani in obenem naročite za parket cenik, da dobite vsaj osnovno informacijo o tem, kje stojite. Prodaja parketa in ugodne cene v salonu parketov Eko Stil.

 

Salon parketa Eko Stil vam med drugim nudi tudi:

  • lamelni parketi,
  • parket za talno ogrevanje,
  • tikovina za lesene terase,
  • bambusov parket,
  • hrastov parket,
  • druge talne obloge (PVC, linolej, tekstil).
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Eko Stil d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
pon-pet: 9-19 sob: 9-15
Spletna stran
E-pošta
01/ 524-79-60
01/ 585-15-36
Seznam fraz
salon parketov, parket cenik, salon parketa, cena parketa, gotovi parketi
ZEMLJEVID