Tapete naredijo prostor poseben in drugačen

 

Tapete predstavljajo odlično popestritev vaše dnevne sobe, hodnika ali spalnice. Prej neopazne stene bodo z njimi oživele in postale dominanten del ambienta. Stene lahko polepšate s tapetami ali nalepkami, pri čemer tapeta pokrije celotno steno, medtem ko stenske nalepke predstavljajo zgolj dekoracijo. Fototapeta je - povsem preprosto - fotografija, natisnjena na trpežen papir tipa 160 g/m2. Papir se ne krči in ne razteza, kar omogoča stabilnost dimenzij. Barva je obstojna, lahko pa izbiramo med pol-mat ali sijajnem videzom. Tako se nam ni treba bati, da bi podobe sčasoma zbledele. Površina je odporna na vlago in vodo, zaradi česar jih lahko uporabimo tudi v prostorih, kjer bi se klasične tapete hitro uničile, kot so kuhinjske stene in stene v kopalnici. Še posebej dobrodošla popestritev so stenske tapete za kopalnico, saj so kopalnice pogosto zelo enolične zaradi enobarvnega pohištva in ploščic.

 

Stenske tapete

 

Prodaja tapet – papirnate in samolepilne stenske tapete


Med tapetami in fototapetami sta na voljo dve vrsti: samolepilne in papirnate. Papirnate temeljijo na principu klasičnih tapet, le da so danes na voljo drugačni motivi in vzorci, kot so bili moderni včasih. Lepljenje takšnih tapet zahteva veliko natančnosti, saj moramo vse velikosti natančno izmeriti. Potrebna je tudi velika mera previdnosti, da z lepilom ne namažemo tistih stvari, ki jih ne bi bilo treba. Potrebujemo pa tudi ustrezno orodje za rezanje, lepljenje in druga opravila. Polaganje tapet je lahko pravi užitek, če imate za to smisel in nekaj potrpljenja, v nasprotnem primeru pa je bolje, da polaganje prepustite strokovnjakom.
Samolepilne stenske tapete omogočajo precej lažje delo in precej manj naporov pri namestitivi. Pri takšnem lepljenju je pomembno, da tapeto nalepimo na takšen način, da se pod njo nahaja čim manjša količina odvečnega zraka, saj bo v nasprotnem primeru tapeta hitro popustila.

 

Ugodna prodaja tekstilnih tapet Marburger

 

EKO STIL je družinsko podjetje, specializirano predvsem za dobavo in montažo talnih oblog različnih tehnologij iz vrst priznanih izdelovalcev. Na voljo so tekstilne talne obloge vseh vrst in različnih kakovosti, PVC talne obloge v rolah in ploščah, talne obloge iz gume, volnene preproge, parket, lesene in PVC obrobe za talne obloge, alu profili, podloge za talne obloge, sisal in kokos talne obloge in preproge, linolej, elektroprevodni tlaki, predpražniki in čistilne preproge ter stenske tapete priznanega nemškega podjetja Marburg, ki je eno od vodilnih proizvajalcev tapet v Evropi in svetu.

 

EKO STIL d.o.o. | Stenske tapete priznanih proizvajalcev - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Eko Stil d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
pon-pet: 9-19 sob: 9-15
Spletna stran
E-pošta
01/ 524-79-60
01/ 585-15-36
Seznam fraz
tapete, tapete stenske, tapete prodaja, kuhinjske tapete, tapete za kopalnico
ZEMLJEVID