Vrste parketa za vsak žep in okus pri Eko stil v Ljubljani

Troslojni gotovi parketRazlični ponudniki parketa se bistveno razlikujejo po pestrosti izbire, predvsem pa po kakovosti in ceni parketa ter razmerju med njima. V slovenskem družinskem podjetju Eko stil se ponašajo s cenovno ugodnimi vrstami parketa in vrhunsko kvaliteto, hkrati pa kupcem nudijo prijazno podporo in svetovanje. V njihovem razstavnem salonu na Šmartinski cesti 152 v Ljubljani najdete natančne informacije o ceni parketa, lahko pa se o ceniku pozanimate tudi preko elektronske pošte (ekostil@ekostil.si). Poleg široke izbire vrst parketa (med drugim tudi troslojnega gotovega parketa) ponujajo tudi pestro paleto PVC talnih oblog in oblog iz gume, tekstila, materialov nove generacije ter tapet.

Kdaj izbrati troslojni gotovi parket - namembnost in cena

Med različnimi vrstami parketa je troslojni gotovi parket znan kot najobstojnejši, saj je primeren tudi za najbolj obremenjene prostore. Troslojni gotovi parket je debelejši zato je priljubljena ter ustrezna izbira pri opremi bolj obremenjenih poslovnih prostorov. Izbira tovrstne talne obloge je zato pametna naložba. Cena parketa na m2 je odvisna od namembnosti prostora in izbranih materialov ter debeline. Eko stil med vsemi ponudniki obstaja zaupanja vredna izbira, saj ponuja redne akcije in optimalno razmerje med kakovostjo in ceno parketa ter PVC in drugih talnih oblog.

Cena parketa - v Eko stil prijazna vsakemu žepu

Poleg široke in kakovostne izbire vrst parketa se v Eko stil ponašajo tudi z dostopnimi cenami troslojnega gotovega parketa in prijazno ekipo svetovalcev. Parket ni zgolj prijazen vaši denarnici, temveč hkrati tudi prijazen okolju. Pri podjetju se aktivno prizadevajo za naravi prijazne vrste troslojnega gotovega parketa, ki so ne zgolj dolgotrajno obstojne, temveč hkrati tudi trajnostne. Vašemu prostoru tako nudi unikaten, naraven pridih, ki očara že na prvi pogled. Prav tako pa vam v Eko stil nudijo tudi obširne informacije o polaganju troslojnega gotovega parketa in nudijo strokovne nasvete o optimalni izbiri talnih oblog za vaš dom ali poslovni prostor.