Pvc talna obloga je trajna


Naše podjetje vam nudi pvc talne obloge različnih proizvajalcev. Bolon, švedski proizvajalec inovativnih pletenih talnih pvc oblog, za katerega je oblikovalski studio ustvaril modne in zanimive kreacije v različnem tkanju in barvnih kombinacijah. Bolon pvc talna obloga je na voljo v rolah, ploščah ali v ploščah posebnih oblik, s katerimi je možno ustvariti poseben moderen interier. Design Flooring je britanski proizvajalec dekorativnih pvc talnih oblog (akcije lahko zasledite na spletni strani), ki zelo prepričljivo imitirajo les, kamen in keramiko. Odlikuje ga pester izbor odličnih dizajnov v več kolekcijah z možnostjo izbire debelin in obrabnega sloja pvc vinil talne obloge. To omogoča kreativnost pri izbiri pvc talne obloge za vaš dom ali poslovni prostor. Poleg talnih oblog za lepljenje so na voljo tudi prosto ležeče ali talne obloge na klik.


Pvc talne obloge pri vas doma


Pvc vinil talne obloge so že desetletja najbolj prodajane talne obloge, tako v Sloveniji, kot tudi drugod po svetu. Pvc talne obloge (akcij vedno potekajo) so narejene iz umetne mase in so zelo elastične. Vsaka pvc talna obloga pa je predvsem zelo vzdržljiva in odporna. Vse pvc vinil talne obloge se vzdržujejo povsem lahko, zaščitijo pa tudi pred hrupom. Pvc talna obloga je dobavljiva v številnih velikostih, oblikah, barvah in debelinah, namenjene pa so prostorom, kjer jih uporabljate običajno ali malo intenzivneje.


Pvc talne obloge so odlične


Pvc talne obloge so lahko dveh vrst: homogene ali heterogene. Prva vrsta pvc talne obloge je izdelana iz enega sloja, pri drugi pa je njena struktura večplastna. Heterogena pvc talna obloga varuje pred hrupom in zadržuje toploto, homogena pa ima to prednost, da se na njej obraba sploh ne opazi. Če ste radovedni in vas zanima še več, smo vam na voljo v našem salonu, ki se nahaja v ljubljanskem BTC-ju. Vedno ste toplo dobrodošli pri nas.

TALNE PREPROGE

V PONUDBI TUDI TEKSTILNE TALNE OBLOGE

pvc talne oblogepvc vinil talne obloge