Hrastov parket: beljen hrast poskrbi za čudovit končni rezultat


Hrastov parket je večna klasika, s katero boste težko zgrešili, tudi če se namesto za klasično izvedbo odločite za t. i. gotovi parket, ki postaja vse bolj razširjena izbira. Hrastov parket namreč nadvse uspešno združuje dve bistveni značilnosti talne obloge – funkcionalnost in estetiko.


Hrastov parket je izjemno trpežen in odporen na spremembe


Talna obloga je vsakodnevno izpostavljena precej visokim obremenitvam – v nekaterih primerih celo ekstremnim – kar hitro pripelje do poškodb, sanacija pa je lahko povezana s precej visokimi stroški, včasih pa niti ni mogoča. Hrastov parket s svojo masivnostjo kljubuje različnim vrstam poškodb in spremembam, ki bi nastale zaradi morebitnih neugodnih pogojev. To sicer ne pomeni, da ta parket ne zahteva ustreznega vzdrževanja, a v povprečju je nevarnost za škodo precej manjša kot pri mnogih drugih vrstah talnih oblog, prav tako pa se hrastov parket običajno bolje obnese tudi v primerjavi z drugimi parketi. Cena sicer ni najnižja, a na dolgi rok se vam bo investicija vsekakor obrestovala. Odločite se lahko za lakiran ali oljen parket iz hrasta.

akcija parketa hrasthrastov parket

 


Vse bolj priljubljen beljen hrast – parket, ki je prava paša za oči


Omenili smo že, da je pri talnih oblogah zelo pomembna tudi estetska komponenta, ki lahko močno vpliva na podobo določenega prostora. Prav zaradi tega razloga je velikega zanimanja deležen beljen hrast. Parket iz beljenega hrasta velja namreč za izjemno prestižen parket. Beljen hrast bo v prostor vnesel eleganco, svetlobo in ga optično povečal. Poleg omenjenega hrastovega parketa vam v podjetju EKO STIL ponujamo tudi parket hrast rustik. Gre za izjemno razširjeno vrsto lamelnega parketa, ki omogoča mozaični, angleški, paralelni, nemški ali toscana vez. Parket hrast rustik je cenovno zelo dostopen, tudi v estetskem pogledu pa je ta rešitev zagotovo ena najmanj »tveganih«, saj ste lahko prepričani, da bo parket navduševal vaše goste in prispeval pomemben delež k estetiki prostora.

 

Več o ceni parketa si preberite na povezavi: http://www.vsi.si/ekostil/gotovi-parketi-ljubljana

 

 

 

PO PARKET V EKOSTIL LJUBLJANA

 

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Eko Stil d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
pon-pet: 9-19 sob: 9-15
Spletna stran
E-pošta
01/ 524-79-60
01/ 585-15-36
Seznam fraz
hrastov parket, beljen hrast parket
ZEMLJEVID