Tapete - enostavno polaganje in odstranjevanje


Tapete predstavljajo enostaven in ugoden način popestritve vašega stanovanja, s pomočjo stenskih in dekorativnih nalepk pa boste to storili na povsem edinstven, unikaten način. Naj gre za okrasne kuhinjske tapete ali dekor za kopalnico in druge prostore, s pomočjo kvalitetnih artiklov, ki jih prodaja naše družinsko podjetje EKO STIL, boste povsem preobrazili izgled ter atmosfero v vašem stanovanju. Odločate se lahko med številnimi raznolikimi kolekcijami ter si tako zagotovite najprimernejšo dekorativno opremo za vaše potrebe in želje. Mladostni, romantični ter klasični motivi pa vam bodo pričarali novo, pravljično podobo vašega doma.


S pomočjo tapet do stenske preobrazbe


Okrasne tapete za na steno iz naše prodaje vam bodo hitro in enostavno zagotovile živahne dnevne in kuhinjske prostore ali pa stensko popestritev hodnikov in spalnic. Njihovo polaganje in odstranjevanje je hitro ter enostavno, predhodno pa morate poskrbeti za suho, gladko ter čisto površino. Za estetski dodatek v moderno oblikovanem prostoru lahko poskrbite tudi s pomočjo artiklov iz kolekcij svetovno priznanih oblikovalcev ter si tako izberete popolno dekorativno opremo. Oglejte si pestro spletno ponudbo okrasnih tapet ter stenskih in dekorativnih nalepk za nizko ceno, ki jih naše strokovno podjetje prodaja že dobrih dvajset let.

 

Talne in stenske tapete


Ekskluzivne tapete: ugodna spletna prodaja


Visoka odpornost na zunanje vplive omogoča izredno dolgo življenjsko dobo naše dekorativne opreme, ki se s časom ne razteza in ne skrči, živahne barve ter raznoliki unikatni vzorci pa s časom ne zbledijo. Poleg tega so vse tapete, stenske in dekorativne nalepke, ki so na voljo v prodaji, izredno enostavne za vzdrževanje in čiščenje. Njihovo polaganje je enostavno, v primeru, da jih želite odstraniti, pa boste to storili hitro ter v enem kosu. Popestrite si torej svoje stanovanje ter se poslovite od dolgočasnih belih sten. Priskrbite si svoj inovativen, individualno oblikovan dizajn v skladu z vašimi predstavami že danes!


EKO STIL d.o.o. | Moderne stenske tapete - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Eko Stil d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
pon-pet: 9-19 sob: 9-15
Spletna stran
E-pošta
01/ 524-79-60
01/ 585-15-36
Seznam fraz
tapete, tapete stenske, tapete prodaja, kuhinjske tapete, tapete za kopalnico
ZEMLJEVID