Vinil talna obloga iz umetne mase za prijetno bivanje


Družinsko podjetje Eko Stil ima več kot 30-letno tradicijo montaže vinil talnih oblog, zidnih tapet in ostalih ekoloških oblog. Naše vodilo je ponuditi najkakovostnejše in najnovejše izdelke, obenem pa skrbeti za okolje, zato so vsi izdelki v skladu z varovanjem okolja in dostopne vsakemu kupcu. Poleg talnih oblog vinil lahko izbirate med različnimi talnimi oblogami svetovnih proizvajalcev. V kolikor vas zanima cena vinil talne obloge obiščite cenik vinilnih talnih oblog na naši spletni strani ali pa se oglasite v prodajnem salonu v Ljubljani.

Vinil talna obloga


Vinil talna obloga na voljo v različnih vzorcih in barvah


V našem podjetju nudimo pestro izbiro vinil talnih oblog, ki so izdelane iz umetne mase in z dodatkom polnil. Izbirate lahko med različnimi oblikami, vzorci in barvami vinilnih oblog, ki lahko posnemajo les in kamen ali imajo moderne ter klasične motive. Prepričani smo, da bo vsak našel talne obloge vinil, ki mu bodo všeč in se bodo podale prostoru. Vinil talna obloga je izjemno vzdržljiva, poleg tega pa je enostavna za čiščenje in nudi dobro zvočno izolacijo. Vinil talna obloga je lahko izdelana iz enega sloja ali večplastna, cene so na voljo na ceniku vinilnih talnih oblog.

POGLEJE SI TUDI PONUDBO VINIL PLOŠČ


Cenik vinilnih talnih oblog najdete na naši spletni strani


V kolikor vas zanimajo vinilne obloge je najboljše da pogledate cenik vinilnih talnih oblog na naši spletni strani ali pa nas obiščete v razstavnem salonu v Ljubljani. Cene vinil talnih oblog so odvisne od površine, debeline in vzorcev. V kolikor boste imeli po ogledu cenika vinilnih talnih oblog še kakšno vprašanje nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali, saj je zadovoljstvo strank pri nas na prvem mestu. Prepričani smo, da bomo skupaj našli primerno vinil talno oblogo za vaš dom. In zapomnite si - korak do nas je korak do vaših novih tal.

Vinilne talne obloge cenik