Parket – oljen se razlikuje od lakiranega – izbrati oljenje parketa ali lakiranje?

 

Oljen parket je videti naravno. Olje deluje tako, da zapolni majhne razpoke v površini lesa in tako ščiti parket pred vpijanjem drugih tekočin, s čimer skrbi tudi za dolgo življenjsko dobo. Površina oljenega parketa je bolj odporna proti poškodbam kot površina lakiranega parketa. V podjetju EKO STIL smo za vas pripravili veliko izbiro različnih parketov, zato pridite in izberite svojega. Ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani, kjer boste našli podrobnejše opise posameznih izdelkov. Vas zanima cena polaganja parketa? Kontaktirajte nas! Prav tako vas vabimo, da nas kontaktirate v povezavi z vsemi informacijami o oljenju parketa. Preverite še ostale vrste parketa: http://www.vsi.si/ekostil/vrste-parketa

 

troslojni gotovi parket

 

Oljenje parketa

 

Oljenje parketa poudarja lesno strukturo, zato je parket videti naravno. Prav tako je mogoče majhne, a vidne poškodbe na tej vrsti parketa popraviti, kar je pri lakiranem parketu skorajda nemogoče. Seveda pa je potrebno za oljen parket skrbeti, kar pomeni, da ga moramo na določen čas premazati z negovalnim oljem in ga tako zaščititi pred poškodbami. V kolikor se boste odločili za oljenje parketa nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo svetovali. V podjetju EKO STIL vam je na voljo tudi troslojni gotovi parket, za katerega je značilna predvsem hitra montaža.

 

CENE HRASTOVEGA PARKETA

 

Cena polaganja parketa

 

Oljen parket in ostala ponudba

 

Oljen parket je sicer potrebno negovati, vendar pa je negovana površina enako zaščitena kot lakirana površina. V podjetju EKO STIL vam bomo svetovali o prednostih oljnega parketa in lakiranega parketa, zato se boste lažje odločili za pravega. Preverite tudi gotovi hrastov parket, ki je enostaven za montažo. Vabljeni k ogledu ponudbe.

 

PREDPRAŽNIKI PO MERI

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Eko Stil d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
pon-pet: 9-19 sob: 9-15
Spletna stran
E-pošta
01/ 524-79-60
01/ 585-15-36
Seznam fraz
Parket oljen, oljenje parketa
ZEMLJEVID