Pošlji povpraševanje

Pri nas vam ponujamo talne obloge različnih vrst

V podjetju Ekostil vam ponujamo široko izbiro talnih oblog za vaš dom, za poslovne prostore ter tudi za druge javne površine. Izbirate lahko med parketi, ploščicami, vinil ploščami in drugimi talnimi oblogami.

Vinilne talne obloge - vse popularnejša talna obloga

V zadnjem času so zelo popularne vinilne talne obloge. Vinilna talna obloga je sestavljena iz pvc materiala. Industrija jo je v zadnjih letih do potankosti razvila in dodelala. Hoja po njej je tako mehka in tiha, vinilna talna obloga pa je prav tako izjemno lahka za vzdrževanje in se tako preprosto čisti. Možna je tudi njena reciklaža.

Pvc talne obloge se uporabljajo že vrsto let. V začetku jih je spremljal slab prizvok, saj jih je veliko ljudi povezovalo s plastiko, nove proizvodnje pa so kvaliteto vinilnih talnih oblog zelo izboljšale. Pvc talne obloge so primerne za vsak dom, odlično pa se obnesejo tudi v različnih poslovnih in drugih javnih prostorih. Cena pvc talnih oblog je razmeroma nizka in variira zaradi količine oblog, ki jih kupimo.

AKCIJE TALNIH OBLOG

Obloge za tla vas bodo presenetile s svojo kvaliteto in ugodno ceno

Talne obloge, ki vam jih ponujamo, nudijo širok spekter atraktivnih možnosti polaganja. So zelo lahke za vzdrževanje, enostavno pa jih je tudi očistiti. Odlično jih je mogoče kombinirati z različnimi vzorci pravega lesa ali kamna. Ponujamo pa vam tudi ugodne in trpežne zunanje talne obloge. Njihovo široko in hkrati ugodno ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani.

ekostil.si/izdelki/ponudba/mondo-sport

Obiščite nas in se o ponudbi prepričajte na lastne oči

Obiščite nas v naši poslovalnici in se prepričajte o kvaliteti talnih oblog in o ugodni ceni, po kateri jih prodajamo. Ob prihodu v našo poslovalnico vas bo pričakala ekipa strokovnjakov, ki vam bo z veseljem svetovala in vam na podlagi svojih večletnih izkušenj pomagala pri idealni izbiri talnih oblog za vas in vaš dom.

Linolej talna oblogaTalna obloga iz linoleja