Polaganje tapet


Polaganje tapet je zelo enostavno opravilo. Tapete lahko drastično spremenijo izgled vašega doma. Polaganje tapet še nikoli ni bilo tako enostavno. Za polaganje tapet morate najprej ustrezno pripraviti podlago. Stene na katere boste položili tapete morajo biti gladke, čiste in suhe. Če podlaga ni ustrezno pripravljena tudi končni izgled položenih tapet ne bo kot pričakujete. Tapete predstavljajo hiter in enostaven način popestritve doma. Pri nas dobite tapete v številnih barvah, vzorcih in teksturah. Tapete so v današnjem času estetski dodatek, ki povezuje opremo in stene v celoto. Tapete iz našega programa so zelo odporne na zunanje vplive, barve in vzorci tapet ne zbledijo. Odstranitev tapet je enostavna, odstranijo se v enem kosu. Tapete so preproste za čiščenje. Tapete iz našega programa so odporne na vlago in vodo. Tapete lahko položite v vseh prostorih. S tapetami lahko steno samo delno okrasite ali pa jo s tapeto popolnoma prekrijete. Naše tapete so primerne celo za polaganje v kopalnico.


Polaganje talnih oblog


Polaganje talnih oblog mora biti opravljeno strokovno, saj nam pvc talne obloge samo na tak način zagotavljajo obljubljene rezultate. Pred polaganjem je treba skrbno in temeljito pripraviti podlago. Podlaga za polaganje talnih oblog mora biti ravna, čista in suha. Če podlaga ni ravna, se bodo na položeni pvc oblogi videle izbokline in udrtine. V primeru, da podlaga ni suha, se lahko zaradi vlage pojavi celo plesen.

 

Polaganje tapetpolaganje talnih oblog

 

VEČ O GOTOVEM PARKETU

 


Polaganje pvc talnih oblog


Polaganje pvc vinilnih talnih oblog je zelo preprosto. Pvc talne obloge so lahko v obliki role ali v obliki plošč. Če je talna obloga v obliki role, se običajno lepi na podlago. V primeru, da je pvc talna obloga v obliki plošč, se pa lahko lepi na podlago ali pa se polaga s klik sistemom brez lepila. Podlaga na katero polagamo pvc talne obloge mora biti ravna, čista in suha. Le tako lahko zagotovimo optimalne rezultate. Površino na katero smo položili pvc vinilno talno oblogo lahko začnemo uporabljati takoj oziroma lahko prostor takoj opremimo s pohištvom. Več na naši spletni strani: http://www.ekostil.si/vinil-plosce

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Eko Stil d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
pon-pet: 9-19 sob: 9-15
Spletna stran
E-pošta
01/ 524-79-60
01/ 585-15-36
Seznam fraz
polaganje tapet, polaganje talnih oblog
ZEMLJEVID