Talne preproge - talne obloge iz tekstila ustvarjajo prijetno vzdušje

Talne preproge so tekstilne talne obloge, ki v celoti pokrivajo tla prostora, torej od stene do stene ali celo neprekinjeno v več prostorih. Med sabo se talne preproge razlikujejo po postopku proizvodnje in po materialih, zato so različne vrste preprog primerne za skoraj vse prostore, z izjemno vlažnih. So tople, mehke, elastične, dobro dušijo zvok in ustvarjajo prijetno vzdušje, zato so odlična rešitev za končno izdelavo tal tako doma kot tudi v pisarni.

Izbor materialov, barv in vzorcev je obširen. Najpogosteje uporabljena surovina za talne preproge so umetna vlakna, sledijo pa volna, bombaž, kokos, sisal in celo živalska dlaka.

Odvisno od vrste lahko talne preproge bodisi po celi površini zalepimo na tla (obloge iz pene) ali pa jih pritrdimo z dvostranskimi lepilnimi trakovi za polaganje (obloge s tkano hrbtno stranjo). O tem, katero lepilo je pravo, vam bodo ob nakupu talne preproge svetovali prodajalci našega salona. So pa talne preproge za razliko na primer od pvc talne obloge včasih zahtevne za čiščenje. Predlagamo tudi, da se pozanimate, ali nakup preprog morebiti spremlja kakšna akcija.

Talne preproge

Itisoni - izjemno priljubljene tekstilne talne obloge

Itisoni so na pogled topli in prijetni na dotik, tako da lahko po njih hodimo kar bosi. Itison uravnava in absorbira zvok, je negorljiv in antistatičen. Zaradi svoje strukture so itisoni primerni tudi za stanovanja, v katerih so majhni otroci. Material pa ni primeren za uporabo v prostorih, kjer se nahajajo astmatiki, saj absorbira tudi večje količine prahu. Itisoni so na voljo v rolah, kar zagotavlja lažje prenašanje in njihovo preprosto polaganje.

Zavedati pa se je treba, da imajo itisoni, podobno kot tapisoni, bistveno krajšo življenjsko dobo kot ostale talne obloge.

Salon parketa Eko stil nudi različne pvc talne obloge - akcija za še ugodnejši nakup

Pvc talne obloge so izdelane iz umetne mase, z dodatkom različnih polnil pa dobimo njihovo značilno elastičnost. Njihova glavna in najpomembnejša lastnost je vzdržljivost, tej pa sledita enostavno vzdrževanje in odlična zvočna izolacija zoper pohodni hrup.

Pvc talne obloge so dobavljive v rolah ali v obliki kvadratnih plošč različnih debelin v nešteto barvah, vzorcih in dekorjih - od videza lesa pa vse do videza ploščic. Zato lahko pvc talne obloge dobro kombiniramo praktično z vsako opremo. Akcija pa vam ob nakupu prinaša občuten prihranek.

Obiščite salon parketa Eko stil in preverite, kako ugodne so lahko pvc talne obloge. Naša akcija bo poskrbela za še ugodnejši nakup. Po ugodni ceni so na voljo tudi gotovi parketi vrhunske kakovosti.

Vabljeni!

Eko stil d.o.o. | Ugodna cena talnih oblog - povezave do naše spletne strani:

  • Talne preproge
  • Itisoni
  • Pvc talne obloge akcija