Parket beljen hrast visoke kakovosti – zakaj izbrati beljen hrastov parket?

 

Parket beljen hrast je kakovosten in cenovno ugoden parket, ki vas bo s svojim naravnim videzom preprosto navdušil. Si želite v svoj dom vnesti kanček narave? Hrastov les sodi med najbolj pogosto uporabljene materiale za izdelavo parketa, saj je trpežen in ima dolgo življenjsko dobo. Beljen hrastov parket vam nudimo tudi v podjetju EKO STIL, v katerem vam nudimo bogato izbiro parketov in drugih talnih oblog, ki si jih lahko ogledate na naši spletni strani. V naši ponudbi je tudi gotovi hrastov parket, ki je priljubljen zaradi enostavne montaže in dolge življenjske dobe. Za dodatne informacije nas kontaktirajte.

 

UGODNE CENE TALNIH OBLOG

 

Beljen hrastov parket

 

Beljen hrastov parket navdušuje s svojim videzom in vzdržljivostjo. Je neverjetno odporen na poškodbe, hkrati pa se s prostorom čudovito poveže in mu daje pridih narave. S parketom beljenega hrasta zagotovo ne boste zgrešili, kljub temu pa vas vabimo k  ogledu preostale ponudbe, ki smo jo pripravili za vas. Poleg parketa beljenega hrasta vam nudimo tudi druge talne obloge, zato boste zagotovo našli prav takšno, kot ste jo iskali. V kolikor se zanimate za ceno hrastovega parketa nas prosimo kontaktirajte – sporočili vam bomo vse potrebne informacije.

 

beljen hrast parketparket hrast cena

 

Parket beljenega hrasta in ostala ponudba

 

Parket beljenega hrasta predstavlja le majhen del naše ponudbe, ki so jo lahko ogledate na spletni strani. Odločite se za beljen hrastov parket, gotovi parket, vinilne talne obloge – karkoli si želite. Hrastov parket bo v vaš dom vnesel prav poseben pridih, ki ga boste zagotovo zaznali. Za vse dodatne informacije o parketu beljenega hrasta smo vam vedno na voljo. Obiščite naš salon parketa: http://www.ekostil.si/salon-parketa

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Eko Stil d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
pon-pet: 9-19 sob: 9-15
Spletna stran
E-pošta
01/ 524-79-60
01/ 585-15-36
Seznam fraz
Parket beljen hrast, beljen hrast parket
ZEMLJEVID