Parket hrast – na voljo tudi gotovi parket hrast

 

Parket hrast lahko kupite tudi v podjetju EKO STIL, v katerem smo vedno v koraku s časom, zato vam nudimo samo najboljše in najbolj kvalitetne talne obloge in zidne tapete. Ker je ponudba, ki smo jo pripravili za vas precej široka,vam svetujemo, da si jo najprej ogledate na naši spletni strani, kjer boste našli tudi podrobne opise posameznih oblog in tapet. Cene hrastovega parketa so glede na njegovo kvaliteto precej ugodne in dostopne strankam. Ob potrebi po dodatnih informacijah o hrastovem parketu smo vam vedno na voljo – kontaktirajte nas s pomočjo podatkov, ki jih najdete na naši spletni strani. Že poznate prednosti gotovega hrastovega parketa? Več o njem boste izvedeli v nadaljevanju.

 

POLAGANJE PARKETA

 

Gotovi parket hrast

 

Gotovi parket hrast nam omogoča izjemno hitro montažo, zato postaja vse bolj priljubljen. Hrastov les sodi med najpogosteje uporabljeno vrsto lesa pri različnih izvedbah parketa. Odločate se lahko tudi med različnimi dimenzijami hrastovega parketa. Takšen parket je cenovno dostopen in kakovostno izdelan, hkrati pa ima tudi dolgo življenjsko dobo. Na voljo vam je tudi beljen parket hrast. Za dodatne informacije o gotovem hrastovem parketu obiščite spletno stran, kjer si lahko ogledate tudi fotografije, ali pa nas preprosto kontaktirajte: http://www.ekostil.si/parket-ljubljana

 

beljen hrast parketgotovi parket hrast

 

Parket hrast in ostala ponudba

 

Hrastov parket predstavlja majhen del ponudbe, ki smo jo za vas pripravili v podjetju EKO STIL. Nudimo vam tudi druge vrste talnih oblog in zidnih tapet, zato smo prepričani, da boste tudi vi našli nekaj za svoj dom. Ne spreglejte ponudbe beljenega hrast parketa. Za vse dodatne informacije o hrastovem parketu smo vam na voljo.

Hrastov parket je kvalitetno izdelan parket sodobnega videza, nad katerim boste zagotovo zadovoljni. Se zanimate za nakup gotovega hrastovega parketa? Gre za parket, ki ga preprosto in hitro zmontiramo, zaradi česar sodi med najbolj priljubljene vrste parketa. V podjetju EKO STIL smo za vas pripravili široko ponudbo, zato predlagamo, da si jo ogledate. Za vse dodatne informacije smo vam vedno na voljo, zato nas brezskrbno kontaktirajte s pomočjo podatkov, ki jih najdete na naši spletni strani. Veseli bomo vašega obiska.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Eko Stil d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
pon-pet: 9-19 sob: 9-15
Spletna stran
E-pošta
01/ 524-79-60
01/ 585-15-36
Seznam fraz
Parket hrast, gotovi parket hrast
ZEMLJEVID