Parket hrast na voljo tudi pri nas

V podjetju EKO STIL lahko sedaj kupite tudi parket hrast, pri katerem vam zagotavljamo optimalno kakovost in dolgo življenjsko dobo. Poleg hrast parketov nudimo razne izdelke, kot so kvalitetne talne obloge, zidne tapete in linolej ter storitve polaganja parketa in tako vam ne bo treba skrbeti prav za nobeno stvar več. Obiščite nas in se prepričajte!

NUDIMO TUDI PARKET BELJENEGA HRASTA

Parket hrast cena

Odličen hrastov parket

Ste se že kdaj spraševali, kaj pravzaprav je prednost hrastovega parketa? Parket hrast je izjemno trpežen, trden in vzdržljiv, hkrati pa je odporen na razne klimatske spremembe v prostoru. Je tudi izjemno lepega, privlačnega videza, kar še posebaj velja za parket hrast rustik.Na voljo je tako gotovi parket hrast kot tudi beljen parket hrast, kar da vašemu domu da še posebno zapeljiv videz. Gotovi parket hrast omogoča izjemno hitro montažo in zato postaja vse bolj priljubljen pri kupcih. Pri hrastovem parketu se lahko odločate med različnimi dimenzijami in izvedbami, to pomeni da je lahko hrastov parket lakiran, oljen ali brušen, nudimo pa tudi možnost nakupa beljenega hrast parketa.

Parket beljen hrast

Odlična cena hrast parketa

V podjetju EKO STIL vam ponujamo odlične cene hrastovega parketa, prav tako pa vam ponujamo tudi polaganje parketa po ugodnejši ceni. Polaganje hrastovega parketa opravimo premišljeno, profesionalno, hitro in ugodno. Tako bo vaš parket profesionalno nameščen, vi pa ne boste skrbeli za nič več. Več o cenikih hrastovega parketa in drugih storitvah lahko najdete na naši spletni strani. Cena parketa hrast je glede na njegovo kakovost in trpežnost zelo ugodna in primerna. Tudi profesionalno polaganje hrastovega parketa nudimo po zelo ugodnih cenah. Za dodatne informacije o parketih, oblogah, tapetah ali drugih naših izdelkih lahko najdete na naši spletni strani, v primeru vprašanj pa nas lahko kontaktirate. Veselimo se sodelovanja z vami!