Parket Ljubljana vam nudi številne vrste parketa

Parket Ljubljana Eko stil je lociran poleg BTC-ja in je s svojo dostopno lokacijo zelo prijazen do svojih kupcev. Podjetje parket Ljubljana Eko stil je na tržišču že 25 let in zastopa številne izdelovalce talnih oblog različnih tehnologij in vrst. Različne vrste parketa za različne potrebe kupcev bodo zadovoljile še tako zahtevne stranke. Naj gre za uporabo v poslovnih, šolskih, gostinskih, stanovanjskih ali športnih objektih, v hotelih, vrtcih ali pa domovih za starejše, se v naši ponudbi najdejo kvalitetne vrste parketa za vas. Vsa ponudba je na ogled na voljo v našem salonu parketa v BTC-ju v Ljubljani.

Vse vrste parketa, med njimi dvoslojni parket

Nudimo vam talne obloge, dvojne pode, tapete in stole različnih proizvajalcev in materialov. Materiali, ki so vam na voljo v našem podjetju, so sledeči:

  • tekstil,
  • PVC,
  • guma,
  • les - na primer parket hrast,
  • dvojni pod,
  • linolej,
  • tapeta,
  • enomer.

Nudimo vam parket za talno gretje, dvoslojni parket in druge vrste parketa, s katerimi bodo prostori, ki jih opremljate, čudoviti in sijoči. Parket Ljubljana je vse kar potrebujete. Naše vodilo je vedno ponujati najkakovostnejše in najnovejše izdelke, izdelane v skladu z varovanjem okolja in dostopne vsakemu kupcu. Naša prednost je v raznovrstnosti ponudbe talnih oblog, naše številne vrste parketa pa so predstavljene v našem razstavno-prodajnem salonu.

Dvoslojni parket

Pripeljite se v naš salon Eko stil in si izberite svoj parket

Ljubljana je naše največje mesto, zato vam je naša lokacija zagotovo po meri. Parket Ljubljana vam nudi tudi izredno kvaliteten dvoslojni parket, ki je najbolj primeren za montažo na tla s toplovodnim talnim ogrevanjem. Dvoslojni parket je sestavljen iz deščic manjših dimenzij, ki imajo na vseh štirih straneh spoje pero-utor in ki ga je potrebno posebno pazljivo montirati na tla s toplovodnim ogrevanjem, saj se morajo pri tem upoštevati tudi režimi ogrevanja pred montažo, med njo in po njej. Naše podjetje parket Ljubljana vam bo z veseljem ponudilo strokovnjaka, ki bo montažo dvoslojnega parketa ali drugega parketa strokovno opravil za vas. V našem salonu parketa je predstavljena vsa naša ponudba, ki je namenjena tako javnim, turističnim, zdravstvenim, šolskim in športnim objektom, kot posameznikom za uporabo v zasebnih stanovanjskih objektih in hišah. Zastopamo v svetu izredno priznane izdelovalce talnih oblog kot so Forbo Flooring, Upofloor, Dura, Karelia, Balsan, Kingspan in drugi.

Eko stil | Parket Ljubljana vam nudi talne obloge priznanih proizvajalcev - povezave do naše spletne strani: