Poznamo več različnih vrst parketov

Izmed različnih parketov so najpopularnejši:

  • Industrijski parketi: imenujemo jih tudi kant parketi. So izredno masivni in tako trpežni na odrgnine in praske. Kljub temu, da so tla obremenjena, se parketi počasi obrabljajo. Primerni so tudi za talno ogrevanje.
  • Klasični parketi: gre za masivne parkete v debelinah od 15mm do 19mm. Klasični parket je zelo priljubljena vrsta parketa. Za naravnejši videz se lahko odločite za oljen klasični parket. Ob pravilnem vzdrževanju bo le-ta preživel več generacij.
  • Lamelni parket: velja za cenovno najdostopnejšo vrsto parketa. Montaža parketa je zelo enostavna in se vrši s pomočjo disperzijskega lepila za parket. Lakiranje in brušenje te vrste parketa ni potrebno, lahko pa se zanjo kljub temu odločite.

 

Pri nas vam ponujamo različne vrste parketa. Izbirate pa lahko tudi med različnimi vrstami lesa iz katerega bo parket izdelan. Tako vam lahko ponudimo parket oreh, parket jesen in parket beljen hrast. Na tleh parketi ustvarjajo čudovite vzorce, so hkrati trpežni, njihova življenjska doba pa je tako dolga.

 

Hrastov parket Gotovi parket Ljubljana

 

GOTOVI PARKET PO UGODNIH CENAH

 

Odločite se lahko za gotovi parket, katerega montaža je izjemno preprosta

Pri nas lahko izberete tudi gotovi parket. Gotovi parket je že od vsega začetka izredno priljubljen. Za njegovo izdelavo obstaja poseben postopek, pri katerem se na les nanese 6 slojev laka, ki se dodatno oplemeniti še z aluminijevim oksidom. Kasneje se parket suši z UV sušilnikom. Gotovi parket je tako še dodatno odporen proti abraziji.

 

Pošljite nam povpraševanje ali pa se po telefonu pozanimajte o vrstah parketa, ki vam jih ponujamo. Različne vrste gotovega parketa pa si lahko ogledate tudi na naši spletni strani, kjer se lahko prepričate tudi o ugodni ceni parketa. V primeru vprašanj nas pokličite po telefonu ali pa se osebno oglasite v naši poslovalnici. Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja in vam tako pomagali do prave izbire parketa še danes.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Eko Stil d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
pon-pet: 9-19 sob: 9-15
Spletna stran
E-pošta
01/ 524-79-60
01/ 585-15-36
Seznam fraz
Vrste parketa, parket gotovi
ZEMLJEVID