PVC talne obloge v številnih dekorativnih vzorcih

Odporne, trpežne in enostavne za čiščenje


PVC vinil talne oblogePVC talne obloge (imenujemo jih tudi vinil talne obloge) spadajo med najbolj prodajane izdelke za pokrivanje tal. Razlogov, zakaj je temu tako, je veliko. Kot prvo prednost bi izpostavili zares širok spekter različnih barv, vzorcev in dekorjev. Na voljo so vam antični motivi, imitacije lesa in kamna, moderni vzorci, pa tudi povsem klasični vzorci. V pestrem naboru različnih možnosti bo vsakdo našel nekaj primernega zase. PVC talne obloge oz. vinil talne obloge so izredno odporne proti umazaniji in obrabi, prav tako pa omogočajo enostavno čiščenje. PVC talne obloge ne vsebujejo škodljivih snovi (mehčalcev, formaldehida, kadmija, azbesta,…), zato ne bodo zastrupljale zraka v vašem stanovanju, hkrati pa bo tudi igra otrok na vinil talnih oblogah povsem varna. Otroci se namreč zelo radi igrajo na PVC talnih oblogah, saj so tople in prijetne na dotik. Omogočajo enostavno polaganje, ki ga lahko opravite tudi sami.


PVC/vinil talne obloge – EKO STIL


Podjetje EKO STIL vam nudi PVC talne obloge številnih svetovno priznanih proizvajalcev, kot so Milliken Obex, Bolon, Designflooring International, Kraiburg, Forbo Flooring in Upofloor. Zaradi svoje izjemne vzdržljivosti jih lahko uporabljamo v stanovanjih in hišah, pa tudi bolj obremenjenih javnih prostorih, kamor sodijo poslovni in medicinski objekti, šole, vrtci, gostinski objekti, igralnice, hoteli, trgovski objekti in domovi za starejše. Trpežne PVC talne obloge bodo vzdržale tudi večje obremenitve in kljub večletni intenzivni uporabi ne bodo kazale znakov obrabe. Prav tako nudimo PVC talne obloge za kopalnico, ki odbijajo vodo, in PVC talne obloge za kuhinjo.


PVC talne obloge - cena


Cena PVC talnih oblog je odvisna od večih dejavnikov (debelina, proizvajalec, površina, itd.), zato nam preko kontaktnega obrazca na naši spletni strani pošljite nezavezujoče povpraševanje, na katerega vam bomo z veseljem odgovorili s ponudbo in informativnimi cenami PVC talnih oblog.

 

Eko Stil d.o.o. | PVC vinil talne obloge so na voljo v številnih vzorcih in barvah – povezave na našo stran:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Eko Stil d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
pon-pet: 9-19 sob: 9-15
Spletna stran
E-pošta
01/ 524-79-60
01/ 585-15-36
Seznam fraz
PVC talne obloge, PVC talne obloge cena, Vinil talne obloge, Talne obloge za kuhinjo, PVC talne obloge za kopalnico
ZEMLJEVID