Parketi: cena parketa na klik pri nas izjemno ugodna


Parketi, katerih cena vas najprej spravi v zadrego, čez nekaj trenutkov pa v popoln šok, še niso razlog, da povsem opustite misel na to, da bi tudi vaš dom nekoč krasil čudovit parket. Cena parketa je namreč lahko ugodnejša, kot si predstavljate, če izberete ponudnika, ki zna prisluhniti potrebam svojih (potencialnih) strank in jim ponuditi optimalno razmerje med kakovostjo in ceno. Parket na klik je še posebej ugodna opcija za vse tiste, ki za talno oblogo niste pripravljeni odšteti celotnega premoženja, obenem pa se zavedate prednosti, ki jih ima izbira parketa.


Parket na klik še posebej primeren pri talnem ogrevanju  hrastov parket cena


Gotovi parket oziroma parket na klik odlikuje izjemno enostavno polaganje, ki zahteva precej manj časa kot polaganje klasičnega parketa, a če želite, da bo delo opravljeno zares kvalitetno, bo pomoč mojstra neizogibna tudi pri tej vrsti parketa. Zaradi suhomontažnega sistema je mogoče po parketu hoditi že takoj; pri montaži se ne uporablja lepilo, saj se utori enostavno zaskočijo – od tod tudi ime parket na klik – zato kasneje ne boste imeli posebnega dela s čiščenjem. Gotovi parket je kompatibilen s talnim gretjem, odločite pa se lahko za lakiran ali oljen parket. Veliko izbire imate tudi glede vrste lesa, čeprav v praksi še vedno prevladuje hrastov parket, ki je nadpovprečno obstojen.


cena parketa na klikVzdržljivi in izjemno lepi parketi, cena pa zelo ugodna


Cena parketa s polaganjem, ki vam jo lahko ponudimo v podjetju EKO STIL, je zagotovo med najugodnejšimi, če upoštevate, da gre za parket vrhunske kakovosti, ki je prepričal že številne stranke iz Slovenije in iz širše Evrope (naše dosedanje reference so vam dostopne tudi na spletni strani podjetja). Obiščite nas v prodajnem salonu v BTC-ju v Ljubljani, kjer si lahko ogledate našo bogato ponudbo. Naši zaposleni vam bodo pomagali pri izbiri in vam posredovali natančnejše informacije glede končne cene parketa s polaganjem.AKCIJA GOTOVEGA PARKETA EKOSTIL

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Eko Stil d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
pon-pet: 9-19 sob: 9-15
Spletna stran
E-pošta
01/ 524-79-60
01/ 585-15-36
Seznam fraz
  parketi cena, parket na klik
ZEMLJEVID