Pvc obloge so pri nas in na tujem najbolje prodajane talne obloge

 

Pvc obloge se uporabljajo v vseh vrstah prostorov in objektov, primerne pa so tudi za talno ogrevane prostore. Za pvc talne obloge se navdušujejo stari in mladi, ker jih odlikuje prijetna in tiha hoja, sodoben videz in nezahtevno vzdrževanje.

 

Rešitev za vsak dom so pvc talne oblogepvc talne obloge

Prednost pvc vinil talne obloge je zagotovo preprosto polaganje, predvsem pa talne obloge pvc odlikuje sodoben videz in preprosto vzdrževanje. Pvc vinil talne obloge se preprosto lepi na pripravljeno podlago, ki mora biti izravnana, čista in suha. Pvc obloge so v lahko obliki plošč ali rol, na voljo pa so v različnih barvah iv vzorcih, vključno z imitacijo lesa in kamna. Tla prekrita s talno oblogo pvc po videzu lahko spominjajo na parket, laminat in celo keramiko.

 

Zakaj izbrati pvc talne obloge?

 

Pvc talne obloge so primerne tudi za talno gretje, sicer pa v hladnih prostorih pri hoji naravno dajejo občutek toplote. Če boste za svoja tla izbrali pvc obloge, bo vaša hoja praktično neslišna, kar je še posebno primerno v večstanovanjskih stavbah.

 

PREVERITE CENE GOTOVEGA PARKETA

 

 

Katere vrste pvc obloge je najbolje izbrati?

 

talne obloge pvcPri nakupu pvc talne obloge poskušajte upoštevati naslednja dejstva: uporaba objekta oziroma obremenjenost talnih površin, način gretja, želeni način polaganja (lepljenje, prosto ležeče ali talne obloge na klik), potrebno debelino talne obloge in seveda estetsko noto. V podjetju Eko stil d.o.o. smo za vas pripravili različne pvc talne obloge akcija vam zagotavlja res ugodne cene, naši izkušeni strokovnjaki pa vam z veseljem svetujejo pri izbiri! Dekorativne pvc talne obloge – akcija v mesecu marcu: nudimo vam popuste in ugodnosti na izbrane pvc obloge različnih proizvajalcev! Vabimo vas, da nas obiščete in se sami prepričate o naših konkurenčnih cenah! Več preberite na: http://www.ekostil.si/talne-obloge

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Eko Stil d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
pon-pet: 9-19 sob: 9-15
Spletna stran
E-pošta
01/ 524-79-60
01/ 585-15-36
Seznam fraz
pvc obloge, pvc talne obloge,
ZEMLJEVID