pvc talne oblogePvc talne obloge za vsak dom


Pvc oziroma vinilne talne obloge so najbolj prodajane talne obloge, ki so na voljo v različnih oblikah, debelinah in dimenzijah. Nudijo široko izbiro barv in vzorcev kot so les, kamen in keramika. So zelo prijetne za hojo saj na otip niso hladne. Primerne so za tla s talnim ogrevanjem. Delimo jih na heterogene oziroma večplastne in na homogene oziroma enoplastne, ki so na voljo v obliki pvc plošč ali role. Pvc talne obloge iz našega prodajnega programa so ekološke, funkcionalne in imajo dolgo življenjsko dobo. So zelo preproste za vzdrževanje in so odporne na vremenske vplive, na mehanske poškodbe, na vlago in na korozijo. Polaganje pvc talnih oblog je enostavno. Pvc plošče se lahko lepijo na podlago ali pa se polagajo s klik sistemom. Pvc talne obloge so primerne za zelo pohodno obremenjene prostore kot so šole, vrtci, hodniki, dvorane.


Pvc talne obloge cenik


Naš cenik pvc talnih oblog vam lahko pošljemo po elektronski pošti, lahko si ga pa ogledate v našem salonu. Cenik vsebuje ugodne cene pvc talnih oblog kot tudi cene za strokovno polaganje oblog. Nudimo tudi akcijske cene pvc talnih oblog. Kontaktirajte nas za cenik pvc talnih oblog in se prepričajte o ugodnih cenah.

 

 

VEČ O CENIKU LINOLEJA

 

 


pvc talne obloge cenikPvc vinil talne obloge po ugodnih cenah


Cene pvc vinil talnih oblog so zelo ugodne. Primerne so za vse prostore, vzdrževanje je nezahtevno, življenjska doba pvc vinil talnih oblog pa je dolga. Zaradi svojih lastnosti so primerne za pohodno najbolj obremenjene površine v raznih ustanovah, primerne so tudi za večstanovanjske stavbe ker so zvočno izolativne. Pvc vinil talne obloge so primerne tudi za tla s talnim ogrevanjem. Pvc vinil talne obloge se polagajo z lepljenjem ali s klik sistemom. Ker so cenovno ugodne in enostavne za polaganje, jih lahko menjate zelo pogosto. Preverite cene oziroma cenik v našem prodajnem salonu. Preverite celotno ponudbo na naši spletni strani: http://www.ekostil.si/parketarstvo

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Eko Stil d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
pon-pet: 9-19 sob: 9-15
Spletna stran
E-pošta
01/ 524-79-60
01/ 585-15-36
Seznam fraz
pvc talne obloge, pvc talne obloge cenik
ZEMLJEVID