Troslojni parket je izjemno masiven in trpežen, saj je narejen iz več slojev lesa

Troslojni parket je parket, ki je narejen iz treh slojev masivnega lesa. Sestavlja ga plast plemenitega furnirja, sredica in spodnja plast. Montaža troslojnega parketa običajno poteka brez lepila. Prav tako pa je možno tudi klasično polaganje s pomočjo lepljenja. Prednosti troslojnega parketa sta hitra in enostavna vgradnja ter učinkovito čiščenje.

Troslojni parket lahko obdelujemo na več načinov.

 

Poznamo tri načine obdelave parketa:

  • lakiranje (mat ali sijoč videz),
  • oljenje (naraven izgled lesa),
  • lakiranje z videzom olja.

 

Zgornja plast troslojnega parketa je izjemno trpežna, narejena iz kakovostnega in masivnega lesa. Zgornjo plast tudi kvalitetno obdelamo. Lahko se odločite za lakiranje ali oljenje. Omogočamo pa vam tudi dodatno brušenje parketa, krtačenje, pigmentiranje ali oblanje.

 

http://www.ekostil.si/gotovi-parket

 

Troslojni gotovi parket

V primeru želje po vrhunski izdelavi in brezhibnem videzu, je odločitev za troslojni gotovi parket prava. Troslojni gotovi parket je odporen na udarce in trpežen proti praskam ter bo tako dolgo ohranjal lep videz.

 

Pri nas vam ponujamo kakovosten troslojni gotovi parket. Povpraševanje nam lahko pošljete kar po spletu, v primeru vprašanj pa smo dosegljivi na telefonski številki, ki jo najdete na naši spletni strani. Cena troslojnega parketa, ki ga ponujamo je izjemno nizka, kakovost pa zelo visoka. Postavljanje troslojnega parketa je zelo enostavno, saj deluje po sistemu »klik«. Navdušeni pa ne boste le nad ceno troslojnega parketa in nad njegovo kvaliteto, pač pa tudi nad enostavnim in učinkovitim vzdrževanjem le-tega. Ponujamo vam tudi troslojni parket za talno gretje, ki se prav tako ne lepi na podlago.

 

OBIŠČITE NAŠ SALON

 

Za lažjo odločitev nas pokličite po telefonu ali pa nas obiščite v naši poslovalnici

Obiščite nas v naši poslovalnici in se o kvaliteti troslojnega parketa prepričajte na lastne oči. Ob obisku vas bo pričakala prijazna ekipa prodajalcev, ki vam bo pri nakupu troslojnega gotovega parketa svetovala in vam na podlagi lastnih izkušenj pomagala do odlične izbire parketa za vas in vaš dom.

 

Parket LjubljanaTroslojni gotovi parket

 

VEČ O TROSLOJNEM GOTOVEM PARKETU

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Eko Stil d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
pon-pet: 9-19 sob: 9-15
Spletna stran
E-pošta
01/ 524-79-60
01/ 585-15-36
Seznam fraz
Troslojni parket, troslojni gotovi parket
ZEMLJEVID