Cene in akcije gotovega parketaVrhunski gotov parket podjetja Ekostil, katerega cena je ugodna


Si želite gotov parket po ugodni ceni? Obiščite naš prodajni salon v BTC-ju, kjer vam je na ogled na voljo dvoslojni parket ali industrijski parket. Tu poteka tudi prodaja parketa svetovno znanih proizvajalcev kot so:

  • Forbo flooring,
  • Upofloor,
  • Dura,
  • Karelia,
  • Balsan,
  • Kingspan
  • in številnih drugih.

Ker že 25 let svojega obstoja sodelujemo z velikimi gradbenimi podjetji in inženiringi, naše znanje iz sveta talnih oblog upoštevajo tudi številni projektivni ateljeji in inženiringi. Cene parketov so v našem salonu dostopne kupcem, saj si želimo omogočiti dostop do kvalitetnih talnih oblog čim večjemu obsegu ljudi. Odlično ceno gotovega parketa omogoča tudi občasna akcija, ki jo reklamiramo tudi na naši spletni strani.


Gotovi parket cena in akcija

Ob spremljanju najnovejših svetovnih trendov so vam omogočene skoraj neomejene možnosti opremljanja vašega stanovanja. To vam olajša tudi gotovi parket, katerega akcija prinaša občutni nižje cene parketov odličnih proizvajalcev. Med njimi je tudi zadnje čase popularen gotov parket. Cena tega parketa, ki je že vnaprej brušen in lakiran, zaradi česar ga je izredno enostavno polagati, je zelo ugodna. Primeren je tudi za uporabo kot parket za talno gretje.


Cene parketov in gotovi parket akcija

Gotov parket, katerega cena je ugodna, se polaga na kakršno koli podlago, edini pogoj je, da je ta ravna. Akcija gotovega parketa vam omogoči cenejši nakup, a ob tem morate biti pozorni tudi na to, da se pravilno lotite polaganja. V primeru, da parket polagate direktno na estrih, morate preveriti, če je ta dovolj suh. Preden pa začnete s polaganjem, je primerno, da gotov parket vsaj dva dni odleži v prostoru, kjer ga boste polagali. Cena parketov vam omogoča ugoden nakup, na voljo pa vam je tudi dvojslojni parket za talno gretje. Odločite se za odlične cene parketov in izberite podjetje Ekostil.

Ekostil | Gotov parket po zelo ugodni ceni