Cena polaganja parketa je ugodna


V sedanjem času imamo veliko izbiro različnih polaganj talnih oblog. Za vse ljubitelje lesa sta še vedno najbolj priljubljena klasičen in gotov parket, ki ponujata resnično največ v razmerju polaganje parketa - cena. Gotovi parket je v primerjavi z masivnim klasičnim parketom že vnaprej brušen in lakiran, medtem ko masivni po polaganju parketa nudi individualno izbiro končne obdelave. Vsekakor je glede na kvaliteto, ki gre v koraku s ceno polaganja parketa gotovi parket in masivni prava izbira pred umetnimi materiali. Če vas zanima kolikšna je cena polaganja parketa na m2, nas obiščite v salonu parketa Ljubljana ali pa vam po želji cenik posredujemo po pošti.


Parket - polaganje na m2


Preden se odločimo za polaganje parketa, je potrebno razmisliti, kateri je najbolj primeren za naš prostor, dvoslojni ali troslojni. V ceni polaganja parketa na m2 obstajajo majhne razlike, a predvsem pa je pomembno, da že pred obiskom salona parketa povsem vemo kakšna bo namembnost prostora. V manj obremenjeni prostor namreč položimo tanjši, v bolj obremenjene pa debelejši, na primer troslojni gotovi parket (polaganje je enostavno). Koliko stane polaganje parketa? Cena je glede na kvaliteto izdelka prijazna vsakemu žepu, poleg tega pa parket dolgotrajna rešitev za vaše prostore. Zato nikoli o ceni polaganja parketa na m2 ne smemo razmišljati kot o strošku, ampak kot o naložbi v prihodnost, kar polaganje talnih oblog gotovo je.


Parket – polaganje je hitro in enostavno


Polaganje gotovega parketa je hitro in enostavno, a vseeno je bolje, da prepustimo delo strokovnjakom. Zaradi svoje večplastne strukture in elastičnosti je najboljša izbira za prostore s talnim gretjem. Pri nas najdete ugodno ceno polaganja parketa - gotovih parketov in pestro ponudbo talnih oblog iz tekstila, gume, PVC–ja, lesa in materialov nove generacije. Za gotovi parket - polaganje vam nudimo svetovanje, saj nam je najbolj pomembno, da je stranka zadovoljna s ceno polaganja parketa in končnim produktom.

 

Več o hrastovem gotovem parketu: www.vsi.si/ekostil/gotovi-parket-hrast

 

CENA PVC TALNIH OBLOG

 

AKCIJE PARKETA

 

 

 

polaganje parketa Ljubljanatroslojni gotovi parket

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Eko Stil d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
pon-pet: 9-19 sob: 9-15
Spletna stran
E-pošta
01/ 524-79-60
01/ 585-15-36
Seznam fraz
cena polaganja parketa, parket polaganje
ZEMLJEVID