Parket na klik – do prestižnih lesenih tal v nekaj enostavnih korakih

Parket na klik, kakor pravimo gotovemu parketu, ki ga ni potrebno lepiti na tla, postaja vse bolj priljubljena izbira med tistimi, ki si na svojih tleh želijo toplino lesa. Njegova vgradnja je izredno ugodna in preprosta. Vendar pa izbira ni odvisna le od enostavne montaže, pač pa tudi od tega kakšna je cena polaganja parketa in pa, v kakšnem prostoru bo parket uporabljen.

 

 

Troslojni gotovi in industrijski paketParket na klik se polaga brez lepljenja in umazanije

Parketa na klik odlikuje dolgotrajna obstojnost ter hitra in čista montaža. Za razliko od klasičnega je parket na klik uporaben takoj, saj je tovarniško obdelan že pred polaganjem. Naknadno ga ni potrebno sušiti, brusiti, oljiti, lakirati. Možno ga je lepiti ali položiti s klik sistemom - utor med posameznimi deli se zaskoči, montažo pa lahko izvedete celo sami. Kljub temu vam priporočamo, da delo prepustite strokovnjakom. Cena polaganja parketa, ki ga kupite v našem podjetju Eko Stil, je ugodna, storitev pa izvedena profesionalno in kvalitetno, ne glede na to ali se odločite za klasičen, gotovi ali industrijski parket.

 

 

Kdaj izbrati industrijski parket?

Za stanovanja je posebno primeren dvoslojni ali troslojni gotovi parket. Običajno gre za parket iz orehovega lesa, jesna ali hrastov parket. Cena pa je odvisna tudi od tega, ali boste parket lepili ali uporabili parket na klik. Troslojni gotovi parket omogoča tako eno kot drugo možnost vgradnje. Čeprav je gotovi parket primeren za različne prostore, je v prostorih z veliko pretočnostjo oz. veliko pohodno obremenitvijo , kot so šole, pisarne, turistični in drugi objekti, najprimernejši industrijski parket. Masiven, izredno trden in zato visoko odporen, pa je lahko industrijski parket tudi prava izbira v vašem domu.

 

 

Dvoslojni ali troslojni gotovi parket? Izbira je odvisna od obremenitve prostora

Dvoslojni in troslojni gotovi parket na klik dobavljamo pri priznanih proizvajalcih. Izdelan je iz različnega lesa in različnih dimenzij, ki si jih lahko ogledate v našem razstavnem salonu v Ljubljani. Z veseljem vam bomo svetovali, kateri parket izbrati glede na namembnost prostora, v katerem ga želite položiti. Zgornja plast gotovega parketa je prekrita z več nanosi laka ali olja, zaradi česar parket dolgo izgleda kot nov. Troslojni gotovi parket je sestavljena iz treh vrst lesa in je primeren v sobah z večjo obremenitvijo, če se kljub svoji trdnosti vseeno obrabi, pa ga je možno obnoviti in vrhnji del ponovno pobrusiti, kar pri dvoslojnem parketu ni mogoče.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Eko Stil d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
pon-pet: 9-19 sob: 9-15
Spletna stran
E-pošta
01/ 524-79-60
01/ 585-15-36
Seznam fraz
parket na klik, troslojni gotovi parket, industrijski parket
ZEMLJEVID