Pvc talne obloge med najbolj prodajanimi talnimi oblogami

 

PVC talne oblogePvc oziroma vinil talne obloge so zagotovo najbolj prodajana talna obloga, tako v Sloveniji kot tudi v svetu. Njihova največja prednost pred ostalimi talnimi oblogami je zagotovo elastičnost, vrhunska tehnologija izdelave, velika odpornost na obrabo ter izjemno širok spekter barv, debelin, dimenzij in struktur ter vzorcev. V grobem jih delimo na homogene in heterogene. Homogena struktura pomeni, da je talna obloga iz enega sloja, heterogena struktura pa, da je talna obloga sestavljena iz več plasti. Prednost homogene strukture je, da je po vsej globini material enak in obraba ni vidna, heterogena struktura pa prinaša boljšo zvočno in toplotno izolativnost ter več udobja.
Talne obloge iz vinila so namenjene za močno obremenjene stanovanjske površine ter poslovne prostore oziroma izobraževalne, zdravstvene in industrijske objekte. Zaradi debele zgornje plasti iz vinila so odporne na obrabo, umazanijo in omogočajo enostavno čiščenje. Ker se izjemno počasi obrabijo, so še posebej primerne za družine z otroci in/ali hišnimi ljubljenčki. Zgornja plast je obdelana tudi z antibakterijsko in antistatično površinsko zaščito, zato je pvc oz. vinil talna obloga primerna tudi za alergike. Pvc talne obloge so primerne za prav vse prostore – tudi za kuhinjo in kopalnico.

 

Enostavno polaganje vinil talnih oblog


Podjetje EKO STIL med drugim ponuja tudi talne obloge iz pvc–ja, ki so dobavljive v rolah ali v obliki kvadratnih plošč v nešteto barvah, vzorcih in dekorjih – od videza lesa pa vse do videza ploščic. Debeline se gibljejo od 1 do 3,5 milimetra, širine pa od 2 do 4 metrov. Cena je navadno navedena za kvadratni meter, a je pri tem treba upoštevati tudi stroške polaganja talnih oblog. Če je na primer cena za en kvadratni meter 10 evrov, boste podobno vsoto odšteli še za polaganje.
Polaganje talnih oblog iz pvc-ja je povsem enostavno tudi za neizkušene, če je le podlaga ravna in čista. Na plošče v tankem sloju nanesemo lepilo za pvc plošče, ki je primerno za lepljenje vinilnih plošč. Nato počakamo od 10 do 15 minut, da se lepilo malce posuši in ploščo položimo na tla. Klik sistem spoja omogoča hitro in enostavno polaganje talne obloge, zelo primeren je tudi za renovacije pisarn in poslovnih prostorov. Pvc talne obloge lahko polagamo tudi na obstoječi parket, keramiko ali kamen.

 

Če iščete talno oblogo, ki bo dolgotrajna, enostavna za vzdrževanje in trpežna, potem boste z vinil talno oblogo dobili vse hkrati.

 

EKO STIL d.o.o. | PVC talne obloge imajo mnogo prednosti - povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Eko Stil d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
pon-pet: 9-19 sob: 9-15
Spletna stran
E-pošta
01/ 524-79-60
01/ 585-15-36
Seznam fraz
pvc talne obloge, pvc talne obloge cena, vinil talne obloge, talne obloge za kuhinjo, pvc talne obloge za kopalnico
ZEMLJEVID