Tapete za vsak okus

Prodaja stenskih tapet


Tapete so zelo domiseln način, kako popestriti prazne stene stanovanja. V preteklih desetletjih so bile zelo popularne, s prihodom minimalizma se je njihova priljubljenost nekoliko zmanjšala, zdaj pa se ponovno vračajo v velikem slogu v moderna stanovanja. Pričarajo nam barvite, tehnično dovršene vzorce, ki bi jih bilo nemogoče prenesti na zid s kakšno drugo tehniko, npr. pleskanjem. Ponudba vzorcev in barv tapet je izjemna. Na voljo so vam klasični in moderni vzorci, otroške tapete, etno vzorci, romantični cvetlični motivi, mladostni vzorci, tople in hladne barve - za vsak okus in vsako stanovanje se bo zagotovo našlo nekaj primernega.

PRODAJA TAPET SVETOVNO PRIZNANIH PROIZVAJALCEV

Tapete - stenske

Ponudba podjetja EKO STIL zajema stenske tapete svetovno priznanega proizvajalca Marburg iz Nemčije, ki se ponaša s kar 160-letno tradicijo izdelovanja tapet. Vzorce za tapete Marburg prispevajo svetovno znani oblikovalci, kot so Harald Glööckler, Ulf Moritz, Luigi Colani, Karim Rashid in Zaha Hadid. Ponudba zajema tapete za sobe, kuhinjske tapete, vodoodbojne tapete za kopalnico, itd. Tapete stenske Marburg so odporne na svetlobo (motivi ne zbledijo), prav tako pa je večina modelov visoko pralna. V primeru nezaželenih otroških risbic na steni si torej ni potrebno pretirano beliti glave.

Tapete prodaja


Tapete - prodaja


S stilsko dovršenimi tapetami boste v vaš prostor vnesli pridih elegance in prefinjenega okusa. V podjetju EKO STIL imamo veliko izkušenj s prodajo tapet, zato vam bomo rade volje pomagali pri izbiri primernega vzorca in barve za vaš prostor, v kolikor boste potrebovali pomoč. Pomembno je, da se tapete skladajo s preostalim stilom v stanovanju, npr. z izbranim pohištvom in arhitekturnimi posebnostmi prostora. Šele ko spoznamo vso pestrost in živost, ki jo tapete nudijo prostoru, postane jasno, da so prazne bele stene pravzaprav zelo dolgočasne. Polaganje in odstranjevanje tapet je danes lažje, kot je bilo nekoč, vseeno pa vam v primeru bolj zapletenih vzorcev na tapeti priporočamo najem mojstra.

Podjetje EKO STIL, ki se ukvarja s prodajo tapet, vam nudi tudi možnost ogleda posameznih modelov tapet v živo v salonu na Šmartinski 152 v Ljubljani. Vabljeni!

Eko Stil d.o.o