PVC tla so v nekaterih elementih neprekosljiva


PVC tlaPVC tla imajo bogato zgodovino. Že pred dobrim stoletjem so ljudje začeli množično uporabljati linolej talno oblogo: njena kvaliteta je bila tako prepričljiva, da je ta stoletna tehnologija v uporabi še danes. Nadaljnji tehnološki razvoj je pred šestimi desetletji prinesel PVC obloge in PVC tla so se takoj trdno zasidrala na trgu ter v kratkem času tudi izredno razširila. Prednosti PVC tal je res veliko. PVC obloge so lahko sestavljene iz enega samega sloja, kar pomeni, da v primeru velike izrabljenosti PVC obloge ostanejo natanko takšne, kakršne so bile na začetku, ko smo izvedli polaganje. PVC talne obloge so lahko tudi večplastne: v tem primeru so zvočno in toplotno bolj izolativne. Gre za higienski material, ki ga je izredno enostavno očistiti kakršnekoli umazanije. Deluje tudi antibakterijsko, zato je zelo priljubljen v prostorih, kjer sta higiena in čistoča ključnega pomena. Zelo je odporen na razne udarce in poškodbe, saj je izredno trd. Cena PVC plošč je zelo ugodna, kar je razvidno iz cenika vinilnih talnih oblog. Če boste imeli srečo, pa boste naleteli še na akcijo PVC talnih oblog. Akcije PVC talnih oblog so pri nas pogosto na sporedu.


PVC tla so z visoko kvaliteto razveseljevala že naše babice

PVC tlaso tehnologija, ki zdaj šteje že dobrih šest desetletij. PVC obloge so proizvod, ki ni najnovejši, a je še vedno tako priljubljen, kot je bil na začetku. Cena PVC plošč je res ugodna, četudi ne naletite na akcijo PVC talnih oblog. Poleg tega pa je polaganje PVC talnih oblog prav zares enostavno, kar pomeni, da mogoče niti ne potrebujete mojstra in ga opravite sami, če vas to veseli.


Akcija PVC talnih oblog vas bo še dodatno razveselila

Ker se za naše stranke res želimo maksimalno potruditi, vam prav pogosto nudimo akcijo PVC talnih oblog. PVC obloge so izvrsten proizvod, ki je vreden svojega denarja, v primeru akcije pa je zadovoljstvo kupcev, ki si želijo omisliti PVC tla, bržkone še toliko večje.

ekostil.si | PVC tla so enostavna in odlična - povezave do naše spletne strani:

  • PVC tla
  • PVC talne obloge akcija
  • PVC obloge