Click talne obloge so zelo enostavne za polaganje

 

Click talne obloge so talne obloge iz umetne mase, katerih polaganje je izredno enostavno in lahko. Spoji click talne obloge se naredijo po click sistemu. Click talne obloge so pvc talne obloge, za katere velja, da imajo ogromno prednosti. Za talne obloge iz umetne mase, ki jih imenujemo tudi pvc vinil talne obloge, sta značilni velika elastičnost in trdota. Kljub temu pa so talne obloge iz umetne mase prijetne in tople na dotik, tako da vam bo hoja bosih nog po njih v užitek.

 

Vrste click talne obloge so različne glede na potrebo

 

Obstajata dve glavni vrsti vinil talne obloge. Za homogene talne obloge iz umetne mase je značilno, da so narejene iz enega samega sloja. To pomeni, da izgleda talne obloge vinil obraba sama ne spremeni, saj ne more biti vidna, ker gre za en sam sloj. Heterogene talne obloge iz umetne mase pa so sestavljene iz več slojev, zato so zvočno in toplotno bolj izolativne. Talne obloge pvc so ustrezne tudi, če imate v vaših tleh predvideno talno ogrevanje.

 

Click pvc talne oblogeKako kvalitetno položiti click talne obloge v kuhinji

 

Preden se položil talne obloge v kuhinji, je potrebno ustrezno pripraviti podlago. To je potrebno zravnati, očistiti in primerno posušiti. Podloge ne potrebujete, če pa že, uporabite posebno podlogo za click talne obloge. Talne obloge v kuhinji začnete polagati tako, da odrežete pero prve talne plošče. Najbolje, da začnete talne obloge v kuhinji polagati ob steni, saj morate porezati peresa vsem ploščam, ki stojijo ob steni. Pvc vinil talne obloge polagate tako, da polagate peresa v utore. Ko pvc vinil talne obloge polagate ob steno, pazite na odmik od stene. Talne obloge v kuhinji polagate v vrstah, in sicer tako, da so vrste med seboj zamaknjene. Seveda pa se uporabljajo tudi kot zunanje talne obloge, tako da jih lahko položite tudi na balkonu ali na terasi.

 

Ekostil.si | Click talne obloge boste položili z lahkoto – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Eko Stil d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
pon-pet: 9-19 sob: 9-15
Spletna stran
E-pošta
01/ 524-79-60
01/ 585-15-36
Seznam fraz
Click talne obloge, talne obloge v kuhinji, talne obloge iz umetne mase, Pvc talne obloge, pvc vinil talne obloge
ZEMLJEVID