Hrastov parket – poleg ugodne cene parket hrast rustik odlikuje tudi lep videz

Cena hrastovega gotovega parketaV salonu parketa Eko stil Ljubljana vam je na voljo tudi najbolj priljubljen parket v Sloveniji - hrastov parket. Poleg ugodne cene se hrastov parket, kot je hrast rustik, lahko pohvali z izjemno trdnostjo in vzdržljivostjo, odpornostjo na spremembe klimatskih pogojev v prostoru ter lepim, privlačnim videzom. To še zlasti velja za parket hrast rustik, ki ga odlikuje živahna struktura močna razbarvanost.
Cene za hrastov parket in ostale vrste parketa si lahko ogledate v našem ceniku. V njem je navedena tudi cena gotovega parketa, npr. hrastov parket, ki je precej nižja od cene surovega parketa. Dvoslojni in troslojni gotovi parket hrast rustik sta že vnaprej brušena, lakirana ali oljena, zaradi polaganja na klik pa ju je možno položiti hitro in enostavno. Tako prihranimo ne samo čas, ki bi ga sicer morali nameniti brušenju in sušenju laka, ampak tudi čas, ki bi porabili pri polaganju parketa.
Ker je cena gotovega parketa s polaganjem v primerjavi z ostalimi talnimi oblogami relativno draga, je najbolje, da polaganje parketa prepustite strokovnjaku. Le tako boste lahko prepričani, da bo vaš hrastov parket položen brezhibno, brez kasnejše visoke cene za popravilo parketa.

 

 

Dvoslojni in troslojni gotovi hrastov parket Karelia po ugodni ceni

Gotovi parketi priznanega finskega proizvajalca Karelia predstavljajo primerno, zlasti pa praktično izbiro lesene talne obloge za vse, ki jim dolgotrajna obstojnost, prijeten občutek ob stiku z lesom in naravni materiali veliko pomenijo.
Dvoslojni parket je sestavljen iz zgornjega pohodnega dela iz kakovostnega masivnega lesa debeline 4 mm, in spodnjega nosilnega sloja, ki je lahko iz lesa nižje gostote – debeline do 6 mm. Posebnost takšnega parketa je križna sestava. Sloji so lepljeni tako, da je aksialno osnovno tkivo zgornjega sloja položeno pravokotno na aksialno osnovno tkivo spodnjega sloja. Dvoslojni parket zato predstavlja nekakšen vezan les, ki ga odlikuje izjemna stabilnost.
Troslojni gotovi parket predstavlja najboljšo izbiro za visoko obremenjene površine. Sestavljen je iz treh plasti lesa, ki so trdno zlepljene med seboj. Zgornji in spodnji sloj sta iz tako imenovanega pravega lesa, vmesnega pa sestavlja les smreke oziroma bolj redek les (iglavec).

 

 

Cena gotovega parketa vključuje tudi ceno polaganja parketa

Cena gotovega parketa je v salonu parketa Eko stil resnično ugodna. O tem vas bo prepričal tudi naš cenik. Cena gotovega parketa pa je lahko še nižja, če se boste za gotovi parket hrast rustik odločili, ko je akcija parketa. Zato budno spremljajte našo ponudbo in nas ob pravem času obiščite. Vabljeni.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Eko Stil d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
pon-pet: 9-19 sob: 9-15
Spletna stran
E-pošta
01/ 524-79-60
01/ 585-15-36
Seznam fraz
hrastov parket cene, parket hrast rustik, cena gotovega parketa, troslojni gotovi parket, gotovi parket akcija
ZEMLJEVID