Predpražnik je zunanja podoba doma ali poslovnega prostora


Zunanji predpraznikPredpražnik predstavlja zunanjo podobo našega doma, vendar glavni namen zunanjega predpražnika ni zunanja podoba, temveč možnost, za ohranitev čiste notranjosti. Ob vstopu v naš dom, nam zunanji predpražnik pomaga, da lahko pustimo zunaj vse kar ni naše, tako fizično, kot simbolno. Zunanji predpražnik ima lahko sporočilno možnost obiskovalcem, prej kot mi sami, zato je pomembno, da tako kot mi, tudi zunanji predpražnik nosi dobro sporočilo v želji, da se naši obiskovalci počutijo dobro. To sporočilo pa ni nujno v obliki zapisane besede: »Welcome« ali podobno, temveč tudi v funkcionalnosti, ki nam omogoča, da si lahko obrišemo in po možnosti osušimo čevlje, saj to pomeni, da bomo lahko poskrbeli za varnost in ohranili čist prostor, ter se posledično počutili dobro.

 

OBIŠČITE NAS V SALONU PARKETA

 

Vrste predpražnikov za poslovne prostore: naročilo po meri

PredpražnikPredpražniki pri poslovnih objektih so dizajnirani in oblikovani predvsem z namenom, da so učinkoviti pri ohranjanju čistosti in zaščiti poslovnega prostora. Zunanji predpražniki za poslovne prostore so narejeni po meri in naročilu, saj so predhodno, načrtovani tako, da imajo dovolj veliko površino, saj na ta način lahko dosežejo veliko čistilno učinkovitost in veliko možnost osušitve obutve obiskovalcev.  Predpražniki po meri za poslovne prostore so dizajnirani po naročilu z upoštevanjem velikosti poslovnega prostora, frekvenčnosti obiska in letnega časa.

 

Obex predpražniki so idealni za vhode v javne objekte ter stanovanjske hiše

Obex® Matting Solution predpražniki, ki jih najdemo v podjetju EKO STIL d.o.o, slovijo po geslu »Nadaljuj s čistim korakom«, saj so zunanji in notranji predpražniki zasnovani tako, da očistijo čevlje do 80% s pomočjo treh linij, ki so postavljene kot zunanje linije, notranje vstopne točke, in notranji predpražniki za visoko frekventna območja. Na voljo so v različnih usklajenih, sodobnih barvah z petletno garancijo tako javne objekte kot tudi stanovanjske hiše.

Oglejte si še ponudbo PVC tapet: http://www.vsi.si/ekostil/tapete-prodaja

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Eko Stil d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
pon-pet: 9-19 sob: 9-15
Spletna stran
E-pošta
01/ 524-79-60
01/ 585-15-36
Seznam fraz
Predpražnik, zunanji predpražniki      
ZEMLJEVID