Tapete za steno – poživite prostore v vašem stanovanju ali hiši


Eko Stil, družinsko podjetje z več kot tremi desetletji tradicije, se ukvarja z dobavo in montažo tapet za stene in talnih oblog različnih proizvajalcev. Ponujamo najkakovostnejše in najnovejše izdelke, kot so tapete za spalnico, tapete za kopalnico in dnevno sobo, kuhinjo, njihova cena pa je ugodna in zato dostopna vsakemu kupcu. Zavedamo se, da je zadovoljstvo strank na prvem mestu, zato nas obiščite v razstavnem salonu in si oglejte različne vrste tapet za na steno in se šele potem odločite za tisto, ki bo najbolj pristajala določenemu prostoru v vašem stanovanju ali hiši.

 

PREVERITE AKCIJE PARKETOV

 

Tapete za steno Ekostil


Tapete za steno različnih motivov in vzorcev


V našem podjetju ponujamo tapete za steno nemškega proizvajalca Marburg, ki je eden vodilnih proizvajalcev tapet za steno in ima inovativno zasnovan stil. Izbirate lahko med različnimi vzorci in motivi svetovno znanih proizvajalcev in umetnikov, kot so Zaha Hadid, Harald Gloocker, Dieter Langer in prepričani smo, da bo vsak našel tapeto, ki bo ustrezala željam in stanovanju ali hiši. Vse tapete za steno v naši ponudbi so odporne na vlago in vodo, tisk je kvaliteten, barva pa dolgo obstojna, zato se lahko brez skrbi odločite za tapete za kopalnico, dnevno sobo ali za tapete za spalnico.

 

POGLEJTE SI NAŠO OSTALO PONUDBO


Tapete za spalnico zagotavljajo prijeten počitek


V spalnici ne preživimo veliko časa, ampak je izjemno pomembno, da je naše spanje ali počitek kvalitetno. Pravilna izbira tapet za spalnico naredi ravno to, počutite se prijetno in zadovoljno, ter tako lažje zaspite ali odidete k počitku. Izbirate lahko med različnimi tapetami za spalnico v različnih motiviv, od bolj romantičnih in nežnih, ter do bolj pisanih in živih barv. Verjemite nam, da lahko tapete za steno v kombinaciji s pohištvom naredijo prostor popolnoma drugačen in prijeten za bivanje. Obiščite nas in si tudi vi zagotovite svoje tapete za na steno

 

Tapete dnevna soba

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Eko Stil d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
pon-pet: 9-19 sob: 9-15
Spletna stran
E-pošta
01/ 524-79-60
01/ 585-15-36
Seznam fraz
Tapete za steno, tapete za spalnico
ZEMLJEVID