Prodaja parketa Eko Stil - ugodne cene parketov

 

Prodaja parketa skupaj z vsemi spremljajočimi dejavnostmi je osnovna dejavnost za podjetje Eko Stil. Ob vašem povpraševanju vam bodo z veseljem posredovali tudi cenik parketov. V njihovi ponudbi boste našli le najboljše, o tem, ali gre za kakovosten parket, cena gotovo pove veliko. Zavedati pa se je treba tudi tega, da gre pri odločitvi za parket – cena gor ali dol – za investicijo v tla za več desetletij.

 

Prodaja parketa pri podjetju Eko Stil pomeni ne le to, da vam stisnejo v roke cenik parketov in vas prepustijo same sebi, temveč vam s svojimi bogatimi izkušnjami tudi svetujejo, razložijo vse o prednostih in lastnostih posameznih vrst lesa, izvedb parketa in načinov polaganja. Važni so parketi, cenik nosi zgolj informacijo o ceni, ne pa tudi vrednosti.

 

Prodaja parketaSalon parketa

 

Kakovosten parket – cena prodaje parketa pove veliko

 

Naj vas to besedilo ne zavede. Pri odločitvi za parket cena vendar ni nujno astronomska, tudi pri kakovostnih parketih ne. Res pa je, da so kakovostno izjemno različni parketi – cenik zanje pa tudi. Parketarstvo Eko Stil ima v svojem naboru le najbolj kakovostne parkete, kar jih je na voljo na evropskem trgu. Ponosni so na to, da so se dolga leta kalili na svojem področju in da tako lahko nudijo svojim strankam zares najboljše – poleg najboljših parketov tudi najboljše storitve.

 

Že kratek sprehod po njihovi spletni strani vam pove, da res veliko vedo o lesenih tleh, najsi bo to parket ali pa lesene terase. V svoji ponudbi imajo celo druge talne obloge (tekstilne, PVC, guma, linolej…).

 

Prodaja parketa ni le prodaja, ampak tudi pravilno svetovanje pri izbiri parketa na podlagi različnih lastnosti posameznih materialov, vrste podlage in tega, ali imate talno ogrevanje ali ne, temveč bodo vaš izbrani parket, lesene terase ali druge talne obloge tudi kakovostno in strokovno položili.

 

KVALITETEN PARKET NI NUJNO DRAG! PREVERITE TU!

 

Različnost med parketi cenik lepo odraža

 

Parketi cenik vas čaka ob povpraševanju v salonu parketov Eko Stil, kjer vam nudijo popoln servis, med njihovimi izdelki pa so tudi:

  • bambusov parket,
  • hrastov parket (beljen hrast),
  • klasičen hrastov parket,
  • lamelni parket,
  • še 14 drugih drevesnih vrst parketa,
  • lesene terase iz različnih vrst tropskega lesa,
  • in seveda cenik parketov.
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Eko Stil d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
pon-pet: 9-19 sob: 9-15
Spletna stran
E-pošta
01/ 524-79-60
01/ 585-15-36
Seznam fraz
parket za talno gretje, salon parketa, lesene terase, prodaja parketa, bambusov parket, parket cena, parketi cenik, cenik parketov
ZEMLJEVID