Vinil plošče - vse popularnejša talna obloga

Vinil plošče se že nekaj let uporabljajo kot talne obloge. V začetku jih je spremljal slab prizvok, saj jih je veliko ljudi povezovalo s plastiko, nove proizvodnje pa so kvaliteto vinil plošč zelo izboljšale.

Vinilne plošče se dobijo v različnih dimenzijah in oblikah ter debelinah, hoja po njih pa je prijetna in tiha. V zadnjih letih so vse bolj popularne luksuzne vinil plošče. Gre za heterogeno vinilno oblogo, ki je sestavljena iz več plasti.

Vinil plošče nudijo širok spekter atraktivnih možnosti polaganja. So zelo funkcionalne, saj so vzdržljive in odporne. Odlično jih je mogoče kombinirati z različnimi vzorci pravega lesa ali kamna. Plošče so zelo enostavne za čiščenje in nasploh za vzdrževanje. Prav tako pa so zelo ekološke, saj doprinesejo k izboljšavi kvalitete zraka in zmanjšujejo porabo vode ter detergentov.

OGLEJTE SI NAŠE REFERENCE

Vinilna plošča je primerna za vsak dom, zaradi svoje trpežnosti pa se odlično obnese tudi v različnih poslovnih in drugih javnih prostorih.

Vinilna plošča

Velika izbira vinil plošč po ugodni ceni

V naši prodajalni vam ponujamo vinil plošče po ugodni ceni. Cena vinil plošč je odvisna od dimenzij vinilne plošče in velikosti prostora, ki ga je potrebno obložiti. Cena vinilne plošče se pri nas giblje okrog 20 eur na kvadratni meter.

Kvalitetne in cenovno ugodne vinil plošče si lahko ogledate tudi na spletni strani

Pri nas lahko kupite vinil plošče kar v rolah ali ploščah. Na voljo vam je velika izbira barv in vzorcev, ki bo pripomogla k popolni izbiri za vaš dom.

Obiščite nas v naši poslovalnici in se prepričajte o široki ponudbi vinil plošč. Navdušeni ne boste le nad kakovostjo, pač pa tudi nad ceno vinil plošč. Ob prihodu vas bo pričakala prijazna ekipa strokovnjakov, ki vam bo svetovala in na podlagi svojih večletnih izkušenj pomagala pri odločitvi oz. nakupu idealne vinilne plošče za vas in vaš dom.

Preberi več.