Akcija kakovostnega in trajnega parketa v podjetju Eko stil

Parket predstavlja eno izmed najpopularnejših talnih oblog za dnevne in spalne prostore dan danes. Parket pa lahko položite tudi v drugih prostorih stanovanja, celo v kuhinji in kopalnici. V našem podjetju vam predstavljamo različne vzorce kvalitetnih in trpežnih parketov v akciji.

 

jasen dvoslojni parket


Enostavna montaža paketa v akciji in nadvse preprosto vzdrževanje

Za tiste, ki iščete kakovosten in cenovno ugoden parket ste prišli na pravo naslov! Pri nas lahko naročite gotovi parket v akciji, ponujamo pa vam tudi parket na klik, ki ga boste z lahkoto položili v vaš najljubši prostor. Parketi v akciji se lahko pohvalijo z večplastno strukturo in stabilnimi podpornimi ploščami in so tako primerni tudi za polaganje na talno gretje. Enostavno pa je tudi vzdrževanje parketa v akciji. Najenostavneje je, da ga posesate in očistite z vlažno krpo.

 

PONUDBA PARKETOV RAZLIČNIH PROIZVAJALCEV


Jasen parket je kakovosten in trajen, izbirate pa lahko tudi med debelinami parketa

Seveda lahko izbirate med različnimi parketi v akciji. Ponujamo vam čudovit parket iz jesena, oreha ali hrasta v različnih obdelavah. Odločite se lahko za oljen, lakiran ali toniran parket. Vaš parket bo jasnih barv. Ker je parket debel 4mm, ga je mogoče tudi obrusiti in tako kakovostno obnoviti. Ponujamo vam dvoslojni parket, ki je zaradi kakovostne izdelave trajen in vas bo tako navduševal veliko časa.

 

slike parketa v akciji


Slike parketa v akciji si lahko ogledate na naši spletni strani. V primeru dodatnih vprašanj o parketu v akciji smo vam dosegljivi po telefonu in po e-pošti, kjer vam bomo odgovorili hitro in natančno ter vam tako pomagali do pravilnega nakupa. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer si lahko debelino parketa ogledate v živo in strokovnjake, ki vam bodo z veseljem pomagali, povprašate o stvareh, ki vas še zanimajo, mi pa vam bomo razložili vse o polaganju in vzdrževanju tako troslojnega kot tudi dvoslojnega parketa.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Eko Stil d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
pon-pet: 9-19 sob: 9-15
Spletna stran
E-pošta
01/ 524-79-60
01/ 585-15-36
Seznam fraz
Parket akcija, Parket jasen
ZEMLJEVID