Polaganje parketa: cena storitve

 

cena polaganja parketaPolaganje parketa: cena za vgradnjo talne obloge je odvisna od načina polaganja. Cena polaganja parketa bo nedvomno odvisna od izbrane vrste parketa: če se boste odločili za dvoslojni gotovi parket, se cena polaganja parketa giblje od 30 € do 46 € na m2, če pa boste izbrali lamelno polaganje parketa, cena ne bo presegala 33 € za m2. Klasično polaganje masivnega lesenega parketa, z dobavo, montažo, lakiranjem in brušenjem, stane nekje od 40 € do 50 € za m2. Najcenejša izbira je laminatna talna obloga. Vgradnja skupaj s povprečnim izmetom vas bo stala od 4,5 € do 7,5 € na m2, plavajoče polaganje je sicer nekoliko dražje, a še vedno ugodno, med 5,5 € in 8,5 € na m2.

 

Parketarstvo vam zagotovi, da talna obloga dolgo zdrži

 

Pokličite izkušene mojstre za polaganje parketa! Cena osnovnega klasičnega parketa z lepljenjem, standardnim lakiranjem, pri standardni porabi, se giblje od  10 € do15 € na m2. Le strokovno vgrajena talna obloga zagotavlja dolgo življenjsko dobo in estetski videz. Preberite več: http://www.ekostil.si/parket-oreh


 

OBIŠČITE NAŠ SALON PARKETA


Kakovostna lesena talna obloga: gotovi parket hrast

 

Profesionalno polaganje parketa: cena je konkurenčna, storitev je opravljena po predpisanih standardih. Priporočamo vam, da nam zaupate polaganje parketa. Cena za gotovi parket hrast je odvisna od površinske obdelave, dimenzij parketa, porekla lesa in od ponudnika, giblje pa se med 20 € in 40 € za m2 parketa. Za polaganje parketa je cena storitve odvisna predvsem od lokacije objekta, dimenzij in podlage.

 

gotovi parket hrast

 

Ali je parket najboljša izbira?

 

Parket je še vedno najbolj priljubljena talna obloga, saj ga odlikujeta dolga življenjska doba in lep, naraven videz. Katero vrsto lesa izbrati, je odvisno od prostora. Če želite trdnost, stabilnost in razkošen videz, je prava izbira parket hrast. Cena je nekoliko višja v primerjavi z drugimi vrstami lesa, vendar sodi med najboljše tudi po kakovosti. Klasični masivni parket hrast  cena vključno z dostavo, pripravo podlage, brušenjem in lakiranjem ter oljenjem je okoli 44 € na m2.  

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Eko Stil d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
pon-pet: 9-19 sob: 9-15
Spletna stran
E-pošta
01/ 524-79-60
01/ 585-15-36
Seznam fraz
polaganje parketa cena, talna obloga
ZEMLJEVID