Vrhunski salon parketa na dosegu roke

Salon parketa podjetja EKO STIL se nahaja v ljubljanskem BTC-ju, zato je blizu, ne glede na to, iz katerega dela Slovenije prihajate. Že res, da smo včasih v naši mali deželici nekoliko 'razvajeni' in se nam zdi, da moramo imeti vse, kar potrebujemo, le nekaj korakov od doma, a za prave stvari, kot je prodaja parketa, je vredno stopiti korak ali dva proč od doma. Naš salon parketa je brez dvoma pravi razlog za to, saj so vam pri nas na voljo tekstilne talne obloge (cena je odvisna od konkretnega izdelka), vinilna talna obloga, PVC talne obloge, klasični parketi, gotovi parket (akcija) in še mnogo drugih izdelkov.

Gotovi parket - akcija

Salon parketaPri izbiri talnih oblog (PVC ali vinilna talna obloga, parket, tekstilne talne obloge) cena igra pomembno vlogo, vendar pa je pomembno tudi to, da si izberete takšen izdelek, ki je primeren za vaš prostor in življenjski stil. Zato je pomembno, da vam salon parketa oziroma njegovi zaposleni znajo pravilno svetovati. Ena izmed najbolj praktičnih možnosti je gotovi parket. Akcija, ki je trenutno na voljo, pa vam bo omogočila ugodnejši nakup. Prodaja parketa tako po svetu kot pri nas kljub številnim novejšim vrstam talnih oblog ni upadla, kar pomeni, da se povpraševanje po klasičnih lesenih talnih oblogah ne zmanjšuje, temveč celo povečuje. Obiščite nas salon parketa in se prepričajte o kakovosti naše ponudbe.

Salon parketa - prodaja parketa s posluhom za stranko

Preden pridete v salon parketa EKO STIL, si lahko našo ponudbo ogledate tudi na naši spletni strani, kjer z nekaj preprostimi kliki že lahko pregledate ponudbo. Prodaja parketa pa je seveda mogoča le, če pridete v salon parketa. Takšen obisk je poleg tega koristen tudi zato, ker prodaja parketa ni edino, kar vam nudimo. Če na primer želite gotovi parket, akcija lahko precej zniža vaše stroške, obenem pa vam bodo pri izbiri svetovali naši strokovnjaki. Takšen oseben pristop, ki je eno od naši temeljnih vodil, je tudi razlog da že več kot četrt stoletja uspešno konkuriramo na trgu in zastopamo najbolj kakovostne izdelovalce parketa v na svetu.

EKO STIL | Salon parketa je več kot prodaja parketa - povezave do naše spletne strani: