Talne obloge PVC za lepa in moderna tla v vašem domu


Eko Stil d.o.o. je družinsko podjetje, ki se že več kot trideset let ukvarja z dobavo in montažno talnih oblog PVC. Pri nas so doma najkakovostnejše in najnovejše PVC talne obloge, ki so izdelane v skladu z varovanjem okolja in obenem cenovno ugodne vsaki stranki. Naša ponudba PVC talnih oblog je raznovrstna in prepričani smo, da bo vsak lahko našel primerno talno oblogo PVC za katerikoli prostor doma ali v službi. Spremljajte našo spletno stran na kateri ponujamo ugodne akcije talnih oblog PVC in si zagotovite PVC pod tudi vi.

 

Talne obloge PVC


Talne obloge PVC so vzdržljive, antibakterijske in enostavne za čiščenje


Talne obloge PVC so ene najbolj prodajanih talnih oblog v Sloveniji in se uporabljajo v vrtcih, šolah, zdravstvenih domovih, obenem pa so PVC talne obloge primerne tudi za prostore v stanovanju. V naši ponudbi talnih oblog PVC lahko izbirate med različnimi, vzorci in motivi, imitacijami lesa ali kamna. Ne glede na izbiro pa naše talne obloge odlikuje izjemna vzdržljivost, kar podaljša življenjsko dobo, obenem pa so naše PVC talne obloge antibakterijske in prijetne na dotik, zato se lahko brez skrbi sprehajate bosi. PVC talne obloge so enostavne za čiščenje, saj je potrebno le pometanje in brisanje prahu.

 

OGLEJTE SI NAŠO PONUDBO PARKETOV


PVC talne obloge iz enega ali več slojev


Talne obloge PVC v grobem delimo na homogene in heteregone. Homogene PVC talne obloge so narejene iz enega sloja kjer je obraba materiala zelo majhna, prednost heterogenih, ki so večslojne pa je zadrževanje toplote in varovanje pred hrupom. Obiščite našo spletno stran za trenutne akcije talnih oblog PVC in izberite PVC pod, ki ustreza vašemu prostoru. V kolikor ne veste, katere talne obloge bi izbrali, smo vam na voljo za dodatna vprašanja in pomoč pri izbiri. Prepričani smo, da bomo našli primerno rešitev tudi za vas.

 

PVC talne obloge

 

KONTAKTIRAJTE NAS

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Eko Stil d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
pon-pet: 9-19 sob: 9-15
Spletna stran
E-pošta
01/ 524-79-60
01/ 585-15-36
Seznam fraz
Talne obloge PVC, PVC talne obloge
ZEMLJEVID