Talne obloge – vas zanima vinilna talna obloga?

 

Talne obloge priznanih proizvajalcev so na voljo tudi v podjetju EKO STIL, v katerem se že več kot 30 let ukvarjamo z njihovo dobavo in montažo. Nudimo vam tako običajne, kot tudi ekološke  talne obloge, saj nam ni vseeno za zdravje in počutje naših strank. Želimo si, da nas s strankami poveže tudi ljubezen do narave, ki lahko precej izboljša naše počutje in posledično tudi celostno zdravje. Na voljo vam je tudi vinilna talna obloga. Vabimo vas k ogledu naše široke ponudbe, ki jo lahko preverite na spletni strani. Prepričani smo, da boste tudi vi našli nekaj zase. Nikar ne spreglejte akcije talnih oblog, s katero lahko precej prihranite. Veselimo se vašega dobrega počutja. Več o vinilnih ploščah: http://www.ekostil.si/vinil-plosce

 

talne obloge guma

 

Vinilna talna obloga

 

Vinilna talna obloga slovi po svoji elastičnosti in odpornosti na obrabo. Prav iz teh razlogov sodijo med najpogosteje uporabljene talne obloge. V podjetju EKO STIL smo za vas pripravili pestro ponudbo vinilnih talnih oblog različnih barv in dimenzij, zato boste z lahkoto našli takšno, ki vam bo najbolj ustrezala. Preverite tudi našo ponudbo talnih plošč. V primeru dodatnih vprašanj smo vam vedno na voljo – vse, kar morate storiti je, da nas kontaktirate, mi pa vam bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja.

 

OBIŠČITE NAŠ SALON PARKETA

 

Talne obloge po ugodnih cenah

 

Talne obloge so vam na voljo po izjemno ugodnih cenah. Ker so neverjetno kvalitetne smo prepričani, da boste z njimi več kot zadovoljni. Pri nas najdete tudi talne obloge iz gume. Vabimo vas k ogledu ponudbe, hkrati pa se veselimo vašega boljšega razpoloženja, ki ga bo v vaš dom prinesla nova talna obloga.

 

vinilna talna obloga

 

Talne obloge lahko v naš dom prinesejo mir in sproščenost. V kolikor se odločite za ekološke talne obloge se lahko razveselite tudi boljšega razpoloženja. Želite tudi vi v svojem domu košček narave? V podjetju EKO STIL smo za vas pripravili pestro ponudbo različnih ekoloških oblog, kot tudi vinilne talne obloge. Vabimo vas k ogledu naše spletne strani. V primeru dodatnih vprašanj smo vam na voljo. Veselimo se vašega obiska saj se zavedamo, da imajo lahko tudi talne obloge velik vpliv na naše razpoloženje. 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Eko Stil d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
pon-pet: 9-19 sob: 9-15
Spletna stran
E-pošta
01/ 524-79-60
01/ 585-15-36
Seznam fraz
Talne obloge, vinilna talna obloga
ZEMLJEVID