Kuhinjske tapete – velika izbira in ugodna cena


V družinskem podjetju Eko Stil se že več kot trideset let ukvarjamo s prodajo zidnih tapet kot so kuhinjske tapete, tapete za sobe ali kopalnice. Nudimo najkakovostnejše in najnovejše izdelke, vsaki stranki se osebno posvetimo, obenem pa so cene naših tapet za kuhinjo izjemno ugodne in tako primerne za vse ljudi. V naši ponudbi tapet v Ljubljani lahko najdete različne motive dekorativnih tapet za vašo kuhinjo, priznanih oblikovalcev in umetnikov in prepričani smo, da boste tudi vi našli okrasne tapete za vaš dom.

 

 

Kuhinjske tapete Ekostil

 


Kuhinjske tapete Marburg – odporne na vlago in vodo


V naši ponudbi zidnih tapet lahko najdete kuhinjske tapete nemškega podjetja Marburg, ki je eden od vodilnih proizvajalcev tapet za kuhinjo. Poznani so po individualnem in inovativno zasnovanem stilu, natančnem tisku ter odlični kakovosti, obenem pa je tudi cena tapet za kuhinjo ugodna in si jo lahko vsi privoščijo. Podjetje Marburg sodeluje s priznanimi svetovnimi umetniki in oblikovalci (Zaha Hadid, Harald Glooker, Ulf Moritz itd) in tako nudijo pestro izbiro kuhinjskih tapet, različnih vzorcev in motivov, ki bodo sijajno pristajali vaši kuhinji ne glede na pohištvo. V kolikor potrebujete pomoč pri izbiri okrasnih tapet vam bomo z veseljem pomagali.

 

Pri nas lahko najdete tudi različne parketehttp://www.vsi.si/ekostil/parketi


Samolepilne in papirnate tapete za kuhinjo so odporne na vlago


Poznamo dve vrsti dekorativnih tapet: samolepilne in papirnate. Samolepilne kuhinjske tapete so enostavne za lepljenje, medtem ko je pri papirnatih potrebno kar nekaj truda, znanja in natančnosti. Ne glede na izbiro je pomembno, da se papir ne krči in razteza, barva je obstojna, obenem pa so vse tapete za kuhinjo odporne na vlago in tako primerne tudi za prostore kot sta kopalnica in kuhinja, brez bojazni, da bi se uničile. Kuhinjske tapete bodo tako popestrile prostor in ga naredile drugačnega ter prijetnega na pogled in prepričani smo, da boste še bolj uživali pri kuhanju. Tapete so doma v Eko Stilu v Ljubljani.

 

V NAŠI PONUDBI TUDI TALNE OBLOGE

 

Tapete za kuhinjo Ekostil

 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Eko Stil d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
pon-pet: 9-19 sob: 9-15
Spletna stran
E-pošta
01/ 524-79-60
01/ 585-15-36
Seznam fraz
Kuhinjske tapete, tapete za kuhinjo
ZEMLJEVID