Pvc plošče so vse bolj popularna talna obloga v različnih prostorih

Pvc plošče dan danes predstavljajo izjemno popularno talno podlogo, ki je primerna za vse s hitrim in razgibanim stilom življenja. PVC plošča je enostavna za vzdrževanje, saj jo je potrebno le posesati in obrisati. Zelo enostavno je tudi polaganje, še posbej PVC talnih plošč na klik.


Enostavno polaganje in nezahtevno vzdrževanje naredi pvc plošče še privlačnejše

V podjetju Ekostil vam ponujamo talne obloge pvc različnih priznanih proizvajalec. Vse pvc plošče, ki jih boste naročili pri nas bodo ugodne in izjemno kvalitetne. Izbirate lahko med različnimi vzorci pvc plošč. Izberete lahko tudi izjemno realistično imitacijo lesa, ki bo v vaš prostor vnesla veliko topline in v dom prinesla domačnost, v kateri se boste dobro počutili. Seveda pa lahko pvc plošče položite tudi v poslovne ali druge prostore, saj pri pvc talnih oblogah govorimo o zares vsestranskih talnih oblogah, ki so enostavne za polaganje, njihovo vzdrževanje pa prav tako ni zahtevno.

CENIK LINOLEJA IN PVC PLOŠČ


Montaža talnih oblog je mogoča na več načinov. Odločite se lahko za nakup lepljenih talnih oblog, ponujamo pa vam tudi plavajoče pvc plošče, ki jih lahko položite na talno gretje, ali pa se odločite za nakup pvc talne obloge na klik in si instalacijo pvc plošč še olajšate.


Ponudbo pvc plošč si lahko ogledate tudi na naši spletni strani

Oglejte si našo pestro ponudbo pvc plošč in ne spreglejte ugodnih cen, ki jih lahko najdete v ceniku pvc plošč. Za dodatna vprašanja smo vam na voljo po telefonu ali po e-pošti, kjer nas lahko o pvc ploščah povprašate, mi pa vam bomo na vprašanja z veseljem odgovorili. O ceni pvc plošč pa se lahko prepričate tudi ob obisku v naši poslovalnici, kjer vam bomo svetovali in vam tako pomagali do nakupa najprimernejše pvc plošče za vas. Ceno PVC plošč je osnovana na razmerju med kakovostjo in cenovno dostopnostjo.

pvc plošče cena pvc talne obloge na klik