Salon parketa Eko stil s parketi za talno gretje in drugo ponudbo

Salon parketa Eko stil vam nudi talne obloge iz tekstila, gume, PVC-ja, lesa in materialov nove generacije ter tapete priznanih svetovnih proizvajalcev. Smo družinsko podjetje, specializirano predvsem za dobavo in montažo talnih oblog, med njimi tudi parketi za talno gretje. Na tržišču smo že več kot 25 let in zastopamo v svetu priznane izdelovalce talnih oblog različnih tehnologij in vrst. Izdelava parketa pri nas je kvalitetna in cenovno ugodna, zato je korak do nas korak do vaših novih čudovitih tal.

 

Izdelava parketa za javne objekte in za individualne kupce

Z leti utrjujemo svoj položaj na tržišču kot dobavitelji in izvajalci del na številnih javnih, turističnih, zravstvenih, šolskih, športnih in ostalih objektih v Sloveniji ter tudi v državah nekdanje Jugoslavije in drugod po Evropi. Sodelujemo s številnimi svetovnimi proizvajalci parketa kot so Forbo-Bonar Floors, Upofloor, Mondo, DFI in drugimi. Naš salon parketa ima razstavljene številne izdelka teh proizvajalcev, pri čemer je naša najpomembnejša storitev izdelava parketa. Kljub velikemu številu večjih projektov o katerih lahko več prebrete na naši spletni strani pod zavihkom reference, pa ne zanemarjamo naših individualnih kupcev. Zanje skrbimo še posebej skrbno, saj vse o naših proizvodih lahko izveste tako, da obiščete naš salon parketa in z veseljem vam bomo svetovali.

Izdelava parketa
Na voljo so vam parketi za talno gretje in klasična izdelava parketa

Naš salon parketa vam nudi vizualno predtavitev vse naše ponudbe. Nudimo vam industrijski parket ter druge talne obloge, dvojne pode, tapete in stole številnih proizvajalcev. Sodelujemo z mnogimi gradbenimi podjetji in inženiringi, naše izkušnje iz sveta talnih oblog pa upoštevajo številni projektivni ateljeji in arhitekti. Raznovrstna ponudba možnosti izdelave parketa nam ob spremljanju najnovejših svetovnih trendov daje skorajda neomejene možnosti pri opremljanju stanovanjskih, poslovnih, turističnih, industrijskih in ostalih objektov. Naš salon parketa vam omogoča številne možnosti – v zadnjem času parketi za talno gretje žanjejo veliko zanimanja, imate pa pri nas tudi možnost, da za kvalitetno izvedbo dobite precej poceni parket. Odločite se za kvaliteto, pridite v naš salon parketa in naj vas parketi za talno gretje prepričajo kar sami.

 

 

Eko stil | Salon parketa Eko stil vam nudi številne talne obloge – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Eko Stil d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
pon-pet: 9-19 sob: 9-15
Spletna stran
E-pošta
01/ 524-79-60
01/ 585-15-36
Seznam fraz
Salon parketa, parketi za talno gretje, izdelava parketa
ZEMLJEVID