Enostavna montaža vinil talnih oblog na klik

 

Vinil talne obloge same po sebi veljajo za izjemno praktične in uporabne, saj so enostavne za montažo in tudi za vzdrževanje. Z odločitvijo za vinil talno oblogo na klik pa si bomo celoten postopek namestitve vinil talne obloge še olajšali.

 

Klik talne obloge so namreč izjemno enostavne za namestitev. Plošče vinil talnih oblog je potrebno le sestavljati skupaj, brez lepljenja. Zraven izjemno enostavne montaže pvc talnih oblog na klik pa se lahko vinilne talne obloge pohvalijo tudi z izjemno enostavnim vzdrževanjem. Vinil talne obloge na klik je potrebno le redno sesati in jih tu in tam obrisati z vlažno krpo, namočeno v raztopino detergenta. Tako so vinil talne obloge na klik primerne za vsakogar, ki se spopada s hitrim in razgibanim tempom življenja.

 

Vinil talne obloge na klikVinilne talne obloge na klik cena

 

Vinil talne obloge na klik z različnimi vzorci

 

Vinil talne obloge na klik lahko pri nas naročite v najrazličnejših vzorcih. Izbirate lahko med vinil ploščami v imitaciji lesa, ki bodo prostoru, v katerega jih boste položili, dale pridih domačnost in topline. Ponujamo vam tudi vinil plošče v imitaciji marmorja, ki se odlično podajo v kuhinjo in kopalnico. Naročite pa lahko tudi vinil talne obloge na klik v imitaciji drugih materialov.

 

PREVERITE TUDI HRASTOV PARKET

 

Pestra ponudba vinil talnih oblog na klik v naši poslovalnici

 

Oglejte si našo pestro ponudbo pvc talnih oblog na klik in se odločite za naročilo vinil obloge, ki vam je najbolj pri srcu. Cene vinil talnih oblog na klik so ugodne, njihova kvaliteta pa je zaradi kakovostnega materiala in natančne izdelave, visoka. V primeru dodatnih vprašanj nas pokličite po telefonu ali pa nam vprašanja zastavite po e-pošti. Odgovorili vam bomo hitro in natančno ter vam tako pomagali pri odločitvi o talni oblogi, ki bo dodala piko na i vašemu prostoru. Več o talnih oblogah: http://www.vsi.si/ekostil/talne-obloge.

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Eko Stil d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
pon-pet: 9-19 sob: 9-15
Spletna stran
E-pošta
01/ 524-79-60
01/ 585-15-36
Seznam fraz
Vinil talne obloge na klik
ZEMLJEVID