Linolej je naravna talna obloga

Zakaj je odločitev za linolej prava?


Linolej kot talna oblogaBeseda »linolej« izhaja iz kombinacije imen za lan in olje. Gre za naravno talno oblogo, ki je sestavljena iz obnovljivih sestavin, kot so laneno olje, zmleti ostanki plute, lesa in smole, apnenčeva moka ter naravni barvni pigmenti. Ker so vse sestavine naravne, lahko linolej plošče 100% recikliramo. Nestrupene sestavine, ki sestavljajo linolej talne obloge, so človeku in okolju prijazne. Linolej talne obloge se izdelujejo že več kot 100 let, v tem času pa se proces izdelave ni bistveno spremenil. Linolej za šolo poznajo celo otroci, ki ga pri likovnem pouku uporabljajo za izdelavo linoreza.
Linolej talne obloge so tople na otip in primerne tudi za talno gretje. Na voljo so vam številni dekorji in barvni odtenki. Poleg tega se linolej ponaša z antistatičnim, antibakterijskim in antialergijskim delovanjem, zato bo bivanje v prostoru bolj zdravo in prijetno. Zaradi antibakterijskega delovanja je primeren tudi za polaganje tal v javnih prostorih, kot so šole, vrtci, zdravstvene ustanove, itd.. Kljub svoji izjemni obstojnosti pa linolej talne obloge ne potrebujejo zahtevnega vzdrževanja. Linolej je zvočno izolativen, kar bodo cenili vsi, ki stanujejo v bloku.

 

TALNE OBLOGE PRIZNANIH PROIZVAJALCEV

 

Linolej talne obloge, ki vam jih nudi podjetje EKO STIL

 

Podjetje EKO STIL vam nudi kvalitetne linolej plošče svetovno znanih proizvajalcev, kot sta Forbo Flooring in Kraiburg. Uporabljajo se lahko v domovih za starejše, bolnišnicah, šolah ter drugih javnih ustanovah, ter seveda tudi v stanovanjih in hišah. Nudimo vam tako linolej za stopnice, kot tudi linolej plošče za dnevne sobe, hodnike, spalnice in druge notranje prostore.

 

Linolej – cenik

 

Za vse, ki cenite ekološkost in bivanje v zdravem okolju, so linolej plošče odlična izbira. Ker je cena linoleja odvisna od večih kriterijev, bo najbolje, da nam pošljete konkretno povpraševanje preko kontaktnega obrazca na naši spletni strani. Potrudili se bomo, da vam odgovorimo kar najhitreje s cenikom izbranega linoleja. Vljudno vabljeni k ogledu naše spletne strani!

 

Eko Stil d.o.o. | Linolej je naraven material, ki omogoča zdravju prijazno bivanje v prostoru – povezave na našo stran:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Eko Stil d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
pon-pet: 9-19 sob: 9-15
Spletna stran
E-pošta
01/ 524-79-60
01/ 585-15-36
Seznam fraz
Linolej, Linolej talne obloge, Linolej cenik, Linolej plošče, Linolej za šolo, Linolej za stopnice
ZEMLJEVID