Kakovostni parketi po ugodnih cenah

 

Si želite prenoviti stanovanje, hišo ali pa vaš poslovni prostor? Ponujamo vam pestro izbiro parketa ali drugih talnih oblog iz umetnih materialov, kot so guma, PVC material ali tekstil. Cene parketov so primerne kakovosti. Obiščite nas in se prepričajte o optimalni kakovosti in ugodni ceni!

 

Parket

 

 

 Različne vrste parketa za različno uporabo

 

Parketi cenaPoznamo veliko različnih vrst parketov, ki se razlikujejo predvsem po videzu in svojih lastnostih. Industrijski parket je zelo trpežen in obstojen na razne obremenitve, primeren pa je tudi za talno ogrevanje. Klasični in lamelni parketi so enostavni za polaganje, zelo pa je popularen tudi gotovi parket. Ta je že industrijsko obdelan, tako da ga ni treba več lakirati ali brusiti. Polaga se ga na »klik«, kar naredi polaganje hitro, enostavno in brez umazanije. Polaganje gotovega parketa je hitro, kar pomeni, da je prehodno že takoj po polaganju parketa. Cene parketov so odvisne od vrste lesa ali drugega materiala, iz katerega je parket izdelan. Lahko je narejen tudi iz umetnih materialov, kot so PVC material, guma ali tekstil.


 

VEČ O CENAH GOTOVEGA PARKETA


 

 Ugodne cene parketov in polaganja parketa

 

Cene parketov v našem podjetju EKO STIL so ene izmed najugodnejših na našem trgu pa tudi eden izmed najkakovostnejših. Ker se trudimo zadovoljiti stranke, je razmerje med kakovostjo in ceno parketov optimalno. Nizke cene parketov zagotavljajo vsaki stranki, da si lahko privošči kakovosten, trpežen in obstojen parket.

Poleg ugodne cene parketov ponujamo tudi ugodne cene polaganja parketa. Polaganje parketa za vas izvedemo profesionalno in kakovostno, tako da vi prihranite čas in denar ter ne skrbite za nepotrebne stvari. Cenik parketov ter njihovega polaganja si lahko ogledate na naši spletni strani. Za dodatne informacije smo vam na voljo na kontaktni številki ali e-pošti, lahko pa nas obiščete tudi v naši poslovni enoti. Veselimo se sodelovanja z vami!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Eko Stil d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
pon-pet: 9-19 sob: 9-15
Spletna stran
E-pošta
01/ 524-79-60
01/ 585-15-36
Seznam fraz
Parket, Parketi cena  
ZEMLJEVID