Akcija parketa v podjetju Eko stil za vas

Akcija parketa vam prinaša priložnost pridobiti poceni parket za vaše sanjsko stanovanje. V našem podjetju Eko stil, ki je specializirano predvsem za dobavo in montažo talnih oblog, zastopamo več v svetu priznanih izdelovalcev talnih oblog različnih tehnologij in vrst. Na tržišču smo že več kot 25 let in si skozi leta uspešno utrjujemo položaj na tržišču kot dobavitelji in izvajaci del na številnih objektih. Nudimo vam številne vrste parketa iz različnih materialov, od tekstila, PVC-ja, gume, lesa, do dvojnega poda, linoleja, tapet in enomerja. Tako je denimo lahko vaš gotovi parket hrast.

Akcija parketa
Poceni gotovi parket hrast

Trenutno vam nudimo odlično priložnost akcije parketa, ki vam bo zagotovo prišla prav. Naše vodilo je vedno nuditi najkakovostnejše in najnovejše izdelke, ki so izdelani v skladu z varovanjem okolja in so dostopni prav vsakemu kupcu. Da bi bili dostopni vsem, vam nudimo poceni gotovi parket hrast, ponudbo pa si lahko ogledate v našem razstavno-prodajnem salonu v BTC parku v Ljubljani. Ni pa trenutna akcija parketa edina prednost našega podjetja. Naša prednost je tudi v raznovrstnosti same ponudbe talnih oblog, saj nudimo res številne vrste parketa. Poleg talnih oblog pa vam nudimo tudi dvojne pode, tapete in stole odličnih proizvajalcev. V zadnjem času širimo našo ponudbo tudi na področje inženiringa v gradbeništvu. Tako za vas poleg dobave in montaže talnih oblog izvedemo tudi vsa ostala zaključna dela v gradbeništvu. Prevzamemo lahko celotno izvedbo gradnje individualnega stanovanjskega objekta ali manjšega poslovnega objekta z vsemi instalacijskimi deli in dobavo opreme.

Poceni parket in akcija parketa

Zato se odločite za naše storitve in pridobite odlične storitve ter poceni parket kvalitetnega porekla. Na zalogi imamo talne obloge iz zaloge, katerih cene smo znižali skoraj za 60 odstotkov, ogledate pa si jih lahko v našem skladišču vsak delavnik med 8. in 14. uro. Akcija parketa traja do odprodaje zalog, zato se pri nas oglasite čim prej. Odločite se za gotovi parket hrast ali drug parket iz naše ponudbe in ne bo vam žal. Naše izkušnje in znanje iz sveta talnih oblog upoštevajo številni projektivni ateljeji in arhitekti. Zaupajte nam tudi vi in izkoristite akcijo parketa v svoj prid. Privoščite si gotovi parket hrast z možnostjo montaže in zadovoljni boste s kvaliteto vašega talnega poda.

Eko stil | Akcija parketa kar do 60 odstotkov ceneje - povezave do naše spletne strani: