Parket hrastParket hrast ima odlično razmerje med ceno in kvaliteto


Parket iz hrasta je zelo priljubljen, ker ima atraktiven izgled, ker je zelo trpežen in zaradi ugodne cene. V našem prodajnem programu imamo klasičen masivni in gotovi hrastov parket različnih proizvajalcev po ugodnih cenah. Razlika med obema vrstama je v tem, da je gotovi hrastov parket predhodno brušen in lakiran ali oljen, tako, da se samo položi in že lahko takoj nadaljujete z opremo prostora. Na voljo je v dvoslojni ali troslojni obliki. Pri troslojnem parketu je zgornja plast iz trdnega hrastovega lesa, jedro pa je iz mehkejšega smrekovega lesa. To omogoča, da ga lahko položite na tla, ki so ogrevana s talnim gretjem. Ker je hrastov parket tako trpežen, se ga lahko uporablja tudi za bolj obremenjene površine. Na voljo je pestra izbira barv in vzorcev, ki jih izberete glede na stil in velikost prostora.


Cena parketa hrast je ugodna


Glede na vse kvalitete, ki jih nudi parket iz hrastovega lesa, ima ugodno ceno. Možno ga je obnoviti, kar je cenovno dosti ugodneje kot če bi ga morali zamenjati. Hrastov parket ima dolgo življenjsko dobo tako da ni potrebna pogosta menjava. Na začetku je sicer cenovno večja investicija, je pa dolgoročno gledano cenovno ugodnejša rešitev. Cena hrastovega parketa je odvisna tudi od vrste parketa. Pri nas nudimo hrastov parket cene so akcijske.

 

VEČ O POLAGANJU PARKETA


hrast parketParket beljen hrast je čedalje bolj popularen


Parket iz beljenega hrasta dobijo iz lesa, ki ga belijo s peroksidom ali z oksalno kislino. Pri postopku se dobi svetlejši odtenek lesa ali se poenoti barva lesa pred luženjem. Postopek sodi med relativno problematične cenovno višje postopke obdelave lesa. Zato se postopku beljenja lesa proizvajalci izogibajo, rajši se poslužujejo luženja oziroma barvanja lesa z razredčeno belo barvo. Končni izgled površine v tem primeru ni tako estetski kot pri beljenju. Zaradi zahtevnega postopka je posledično višja tudi cena beljenega parketa.  Več na naši spletni strani: http://www.ekostil.si/

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Eko Stil d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
pon-pet: 9-19 sob: 9-15
Spletna stran
E-pošta
01/ 524-79-60
01/ 585-15-36
Seznam fraz
parket hrast, hrast parket, parket hrast cena
ZEMLJEVID