Prodaja parketa z dolgoletno tradicijo v salonu EKO STIL

V našem družinskem podjetju je prodaja parketa in drugih talnih oblog glavna dejavnost že več kot četrt stoletja. Na voljo so vam različni parketi (Ljubljana, BTC) in dekorativne talne obloge, na primer PVC talne obloge, guma, linolej, enomer, teksti, klasičen parket, gotovi parket (cenik dobite v salonu). Prodaja parketa iz leta v leto rahlo narašča, saj je les naravni material, ki ni nikoli iz mode. Primeren je za različne objekte, od zasebnih stanovanjskih stavb do poslovnih zgradb, kjer so pohodne površine bolj obremenjene. Naši parketi (Ljubljana) so na ogled od ponedeljka do petka od 9. do 19. ure in v soboto od 9. do 15. ure. V naši ponudbi je tudi kakovosten gotovi parket, cenik pa si lahko ogledate v salonu.

Prodaja parketa
Gotovi parket – cenik

Prodaja parketa (parketi Ljubljana, BTC) v našem salonu je vedno osredotočena na kupca in njegove potrebe ter želje. Zadnja leta je izjemno priljubljeni gotovi parket (cenik je odvisen od proizvajalca in vrste), za katerega je značilno enostavno polaganje. Takšen parket namreč ne potrebuje brušenja in lakiranja. Lahko rečemo, da prodaja parketa – tovrstnega in sploh vsega – nikoli ni usahnila, saj je les vseskozi zelo priljubljen. Mnogim pa so bolj pri srcu dekorativne talne obloge iz drugih materialov, na primer PVC talne obloge.

 

Izjemni parketi – Ljubljana

Prodaja parketa v našem salonu (parketi Ljubljana) na željo kupca vedno lahko vključuje tudi svetovanje. Večina kupcev že ima v mislih določeno talno oblogo, velikokrat pa se zgodi, da se po posvetovanju z našim strokovnjakom odloči drugače. Prodaja parketa na podlagi strankinih želja je predpogoj za njeno zadovoljstvo. Pogosta izbira je zadnje čase gotovi parket (cenik dobite v salonu), ki je praktičen in vzdržljiv. Parketi, ki so na voljo pri nas, so izdelki vrhunskih proizvajalcev, s katerimi poslujemo že vrsto let in so v samem svetovnem vrhu.

 

 

EKO STIL | Prodaja parketa v salonu EKO STIL – povezave do naše spletne strani:

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Eko Stil d.o.o.
Naslov
Šmartinska cesta 152
1000 Ljubljana
Delovni čas
pon-pet: 9-19 sob: 9-15
Spletna stran
E-pošta
01/ 524-79-60
01/ 585-15-36
Seznam fraz
Prodaja parketa, parketi Ljubljana, gotovi parket cenik
ZEMLJEVID