Delovni čevlji s kapico za varno delo


Ne zanemarite pomena dobre opreme. Zaščitni delovni čevlji s kapico so ravno tako pomembni za zaščito gozdarja kot vsa ostala zaščitna oprema in oblačila. Varno in predvsem udobno hojo po gozdnih poteh in brezpotjih v delovnih čevljih s kapico omogočata jasno izražena peta ter trd gumijast podplat z grobim profilom, ki preprečuje zdrs na spolzkem terenu in nudi dober oprijem na vseh vrstah tal. Kovinska kapica na udobnih delovnih čevljih v sprednjem delu usnjenega delovnega čevlja pa nudi zaščito prstom. Naši gozdarski delovni čevlji so namenjeni vsem, ki delajo v gozdu, saj je njihovo delo zelo zahtevno in predvsem tudi nevarno.


delovni čevlji s kapicoNizki delovni čevlji za hojo po gozdu


Vsi nizki delovni čevlji v naši ponudbi imajo oljeodporen in protizdrsen podplat in so na voljo v velikost od št. 38 vse do št. 48. Zaščitni delovni čevlji s kapico morajo segati visoko preko gležnjev, da lahko noge gozdarja zaščitijo tudi pred poškodbami z motorno žago. Poskrbite za svojo varnost in obiščite našo trgovino, kjer lahko kupite svoje usnjene delovne čevlje, ki vam bodo dolgo služili. Čakajo vas tako kakovostna zaščitna oprema in oblačila kot tudi vrhunski gozdarski delovni čevlji. Naj ponovno opomnimo, da zaščitna delovna oblačila, udobni delovni čevljibrez kapice ali s kapico in ostala oprema zaposlenim zagotavljajo maksimalno zaščito pred različnimi negativnimi vplivi okolja, ki ogrožajo njihovo zdravje. Vabljeni k obisku in ogledu ponudbe delovnih čevljev s kapico.

POTREBUJETE DELOVNE ČEVLJE BREZ KAPICE?


Nizki delovni čevlji za zahtevne pogoje


Za zaščito vaših nog bodo poskrbeli nizki delovni čevlji. Na voljo imamo različne modele delovnih čevljev s kapico, sami pa ocenite, kateri so najbolj primerni za vaše pogoje dela. Včasih zadostujejo tudi delovni čevlji brez kapice. Naše zaščitne čelade, maske in očala bodo zaščitili vašo glavo, s slušalkami oz. čepki za ušesa bo varen tudi vaš sluh. Nudimo tudi vsa ostala varovala, kot so varnostni pasovi, vrvi, sponke in podobno. Torej - če iščete zaščitno obleko, delovne čevlje s kapico in vso drugo opremo za delavce, smo mi pravi kraj za vas.

OSEBNA ZAŠČITNA OPREMA

zaščitni čevlji s kapico