Varnostni pas: zanesljivi varnostni pasovi za delo na višini

Varnostni pas za delo na višini mora biti izdelan iz preverjenih, zelo trpežnih materialov, saj je lahko sicer delavčeva varnost resno ogrožena. Od konkretnih delovnih pogojev je odvisno, kakšen varnostni pas boste izbrali. Ne glede na vaše zahteve, bomo v podjetju Trgos poskrbeli, da vam ponudimo varnostni pas, ki bo zagotovil optimalno varnost delavcev. Zavedamo se, da napake niso dopustne, ko je v igri varnost pri delu, zato so v našo ponudbo uvrščeni le varnostni pasovi za delo na višini najboljše kakovosti.

Trpežen varnostni pas je pogosto del nepogrešljive delovne opreme

Eden najprimernejših materialov za varnostni pas za delo na višini je zagotovo poliester, v kombinaciji s sponkami in obroči iz železa. Takšen varnostni pas je zelo trpežen, obenem pa udoben in fleksibilen. Pogosto je zelo priročno tudi, če je varnostni pas opremljen z ergonomično hrbtno oporo, izdelano iz termo poliuretana. Kombinacija omenjenih materialov poskrbi, da je varnostni pas zanesljiva varovalna oprema, ki delavca ščiti pred nevarnostjo padca, ne da bi ga ovirala pri delu.

varnostni pasovi za delo na višini delovni kombinezon zimski

Na voljo varnostni pasovi za delo na višini ter druga oprema in oblačila

V naši ponudbi vas čakajo različni varnostni pasovi za delo na višini, katerih skupna značilnost je vrhunska kakovost. Na voljo so varovalni trapezi, delovni pozicijski pasovi, varnostni pasovi za delo na višini na roli z blažilcem pada in dodatna oprema. Seveda pa so vam pri nas na voljo tudi različne delovne obleke, med drugim tudi delovni kombinezon, zimski ali letni, in posebne nepremočljive dežne hlače. Vse delovne obleke iz naše ponudbe odlikuje izjemno ugodno razmerje med kakovostjo in ceno. Pri nas lahko najdete posebna zaščitna oblačila za varilce, gozdarje, delavce, ki so med delom pogosto v stiku s potencialno nevarnimi kemikalijami, in druge poklice. Če vaše delo poteka pretežno na prostem, vam bo zagotovo prišel prav tudi poseben delovni kombinezon (zimski in letni), ki je lahko opremljen tudi z odsevnimi trakovi za boljšo vidnost.