Brezrokavnik iz flisa in drugih materialov: ugodne cene


Brezrokavnik je eno najosnovnejših delovnih oblačil, ki ima lahko številne funkcije. Če so to brezrokavniki iz flisa, so kot nalašč za zaščito pred mrazom. Flis vas prijetno greje tudi takrat, ko so zunanje temperature zelo nizke. Tako so brezrokavniki iz flisa skorajda nujna oprema pri številnih poklicih - predvsem pa pri tistih, pri katerih je nujno, da dobršen del časa preživimo na prostem. Seveda pa brezrokavniki iz flisa niso edina možnost. Delovni brezrokavnik je lahko izdelan iz različnih materialov in opremljen s praktičnimi dodatki. Če vas zanimajo zares topli in ugodni brezrokavniki iz flisa ali pa morda iščete delovni brezrokavnik iz drugega materiala po ugodni ceni, ste na pravem mestu. V Trgosu imamo natanko tisto, kar potrebujete.

OGLEJTE SI ŠE OSTALE PRIPOMOČKE V PONUDBI


Kakovosten brezrokavnik za vse razmere oziroma okoliščine

V naši ponudbi vas med drugim čakajo tudi odsevni varnostni brezrokavniki v različnih velikostih. Odsevni brezrokavniki poskrbijo, da ste varni tudi v manj ugodnih delovnih okoliščinah, predvsem v temi oziroma ob slabši vidljivosti. Tako so odsevni brezrokavniki praktično nepogrešljivi pri delu na cesti oziroma povsod tam, kjer je delavec slabše opazen, kar bi lahko ogrozilo njegovo varnost. Čeprav gre tu v osnovi za varnostne brezrokavnike, imajo lahko seveda tudi druge funkcije. Premišljeno izbrani materiali poskrbijo tudi za zaščito pred vetrom in mrazom, varnostni brezrokavnik pa je lahko opremljen tudi z dodatnimi žepi. Tako boste imeli pripomočke, ki jih potrebujete, ves čas pri roki.

Brezrokavniki


Izberite najprimernejši material: brezrokavniki iz flisa in druge možnosti

Varnostni brezrokavnikZavedamo se, da so okoliščine dela zelo različne, zato vam ponujamo bogato izbiro materialov za vaš delovni brezrokavnik - iz flisa, kombinacije poliestra in bombaža, iz poliamida in drugo. Podobno kot delovni brezrokavniki iz flisa so tudi tisti, izdelani iz 100-odstotnega poliamida, izjemno topli. Ne glede na to, ali vas zanima flis ali kateri koli drug material, boste pri nas našli pravo rešitev zase. Ponujamo vam spoj vrhunske kakovosti izdelave in materialov ter zelo ugodnih cen.